Luati peste picior: Jolie si Brad Pitt

de Gloria Sauciuc în 9 Feb 2009
Luati peste picior: Jolie si Brad Pitt

Adoptii, declaratii peste declaratii conform carora premiile sunt pe locul patru dupa copii, familie, acte caritabile, apoi maternitate, respectiv paternitate exhibate tot mai des de catre Jolie si Pitt - au facut din cuplul Brangelina tinta ironiilor. Cea mai recenta a avut loc aseara, la Premiile Academiei Britanice de Film (BAFTA), cand au fost puse alaturi lumea muzicii si a filmului. Mick Jagger a inmanat onorurile pentru "Slumdog Millionaire", insa nu inainte de a glumi pe seama nominalizatilor Brad Pitt si Angelina Jolie, conform revistei People.

Mick a explicat publicului din ce cauza se afla la un festival de film in timp ce decernarea premiilor Grammy avea loc peste Atlantic. Legenda muzicii rock a glumit spunand ca face parte dintr-un program de schimburi culturale intre starurile rock si starurile de cinema. "Sir Anthony Hopkins se afla in studio, impreuna cu Amy Winehouse", a glumit Mick Jaeger, "speram ca saptamana urmatoare Sir Brad si familia Pitt vor intrepreta "The Sound of Music" la premiile britanice pentru muzica pop. Brad si Angelina l-au aplaudat pe starul rock, dar nu stim daca s-au si amuzat .

Chiar daca nici Brad nici Angelina nu au plecat acasa cu vreun premiu BAFTA, "The Curious Case..."  a luat in State premii pentru scenografie, machiaj si efecte speciale.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells