Ken Watanabe, în locul lui Gary Oldman în Akira

de Cristina Grigore în 24 Nov 2011
Ken Watanabe, în locul lui Gary Oldman în Akira

Studiourile Warner Bros. i-au oferit actorului din Inception, Ken Watanabe, rolul Colonelului din remake-ul live-action al cunoscutei serii manga, Akira, scrie Twitch Film.

Cel care primise iniţial oferta de a juca în film această partitură a fost Gary Oldman, însă producătorii au renunţat la veteranul actor în favoarea japonezului, a cărui prezenţă va adăuga mai multă autenticitate peliculei.

Zvonuri anterioare despre distribuţie i-au ataşat pe Kristen Stewart în rolul lui Kei, Helena Bonham Carter în cel al lui Lady Miyako, Ezra Miller în rolul lui Tetsuo şi pe Keira Knightley într-un rol necunoscut.

Una din faimoasele adaptări anime ale lui Akira este cea din 1988. Seria manga are în centru aventurile liderulului unei benzi de motociclişti în încercarea sa de a-şi salva prietenul, pe Tetsuo, din experimentele periculoase ale Guvernului, ce dorea să-i exploateze abilităţile parapsihologice latente.

O ştire de distribuţie confirmată este cea legată de starul lui TRON: Legacy, Garrett Hedlund, care a primit rolul principal, cel al lui Kaneda. Filmul Akira va fi regizat de Jaume Collet-Serra.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 24 noiembrie 2011 15:48
cred ca ar fi aratat mult mai bine cu Gary Oldman .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells