Katie Holmes va face un film despre cum e să fii mamă singură

de Cristina Grigore în 10 Iul 2012
Katie Holmes va face un film despre cum e să fii mamă singură

La nici o săptămână de la despărţirea oficială de soţul său, actorul Tom Cruise, Katie Holmes face un pas în relansarea carierei sale prin anunţarea unui nou proiect, un lungmetraj despre provocările unei mame singure.

Conform revistei People, proiectul atinge o latură familiară vieţii lui Holmes, care se află acum în proces de obţinere a custodiei unice a lui Suri, fiica de şase ani pe care o are cu vedeta lui Mission: Impossible. Filmul va fi intitulat Molly şi o va avea, cel mai probabil, pe actriţă în rolul principal, însă detalii despre scenariu nu au fost încă date publicităţii.

Acesta nu este însă singurul film din agenda de lucru curentă a lui Holmes. Ea va apărea anul acesta în comedia romantică Responsabile Adults alături de unul din actorii din Gossip Girl, Chace Crawford. Filmul spune povestea dintre unei studente la medicină în vârstă de aproximativ 30 de ani (Holmes), care realizează la un moment dat că, în urmă cu ceva vreme, a fost bona iubitului ei de 22 de ani (Crawford).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 10 iulie 2012 10:45
Inainte sa se casatoreasca cu Tom Cruise nu si-a dat seama ca o sa fie singura?(pt ca , cand esti alaturi de Tom Cruise e tot ca si cum ai fi singur:)))
Petra pe 11 iulie 2012 16:53
Du-te tu, nu ma innebuni. Mama singura, cand ii ingropata in bani. Sa vada situatia altor mame, care isi cresc copiii singura, cu poate niciun sfert din banii pe care ii are ea.
cristics pe 11 iulie 2012 20:51
Sa fim seriosi te rog , alte mame cresc singure cu cate 3-4 copii cu 500 ron , de ia care are sacosi pline cu bani , chiar nu isi permite o bona ? Sau chair nu gaseste pe alcineva ? Nu neaparat star de cinema ?
alex_il_fenomeno pe 29 iulie 2012 10:16
acum sincer , parca ar fi singura in asemenea situatie !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells