Kate Hudson - speriată de moarte de un şarpe

de Răzvan Boboc în 12 Iul 2009
Kate Hudson - speriată de moarte de un şarpe

Kate Hudson a avut parte de o surpriză neplăcută pe platourile de filmare! Actriţa a rămas pur şi simplu împietrită atunci când s-a trezit faţă în faţă cu un şarpe cu clopoţei, conform Femalefirst.co.uk.

Incidentul a avut loc în timp ce vedeta de 30 de ani se afla pe platourile de filmare din New Mexico ale peliculei The Killer Inside Me. Kate a deschis uşa rulotei sale şi a descoperit reptila care avea o lungime de aproximativ un metru şi jumătate.

"Kate a ţipat: Un şarpe! Reptila s-a încolăcit, a şuierat şi a început să zornăie. Membrii echipei de filmare au venit în grabă", a declarat o sursă.

Kate a tras o sperietură zdravănă şi cu greu şi-a revenit. Ea a solicitar să îi fie păzită rulota pentru a nu mai avea parte de musafiri nepoftiţi.

Filmul The Killer Inside Me este regizat de Michael Winterbottom iar Kate joacă alături de Jessica Alba, Casey Affleck şi Bill Pullman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 12 iulie 2009 02:27
"a solicitat să îi fie păzită rulota pentru a nu mai avea parte de musafiri nepoftiţi"....?
Cat de prost sa fii... ?Ca sa nu mai vorbim de fudul. Dar trebuia sa solicite niste trupe Swat.Probabil ca prin alte locatii are oameni pregatiti care ii pazesc rulota de tantari(bineinteles,cu glont pe teava).Dar e si normal... Animalele,pur si simplu,innebunesc cand simt miros de diva.

charity pe 12 iulie 2009 15:43
ce tare esti...ai dreptate :))
bogdan pe 4 septembrie 2010 00:46
Ce grozavi subteti ! Daca v-ati fi trezit voi cu un sarpe cu clopotei in fata , ce grozavi erati !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells