Justin Timberlake revine la muzică prin film

de Cristina Grigore în 27 Sep 2011
Justin Timberlake revine la muzică prin film

Spinning Gold este unul dintre proiectele viitoare ale tânărului cântăreţ devenit star de cinema – succesul său pe marele ecran este evident, mai ales după ultimele filme în care a apărut, Friends with Benefits, The Social Network – iar Justin Timberlake nu se mulţumeşte doar să joace în această nouă peliculă biografică, el asumându-şi şi rolul de producător.

Potrivit CinemaBlend, în Spinning Gold Timberlake va intra în pielea lui Neil Bogart, cel care i-a lansat în industria muzicală a anilor ’70 pe mulţi dintre cei deveniţi astăzi legende ale acestei profesii: KISS, Donna Summer sau The Village People.

Filmul va fi produs de Boardwalk Films, companie înfiinţată de urmaşii lui Bogart, cei care se vor ocupa şi de scenariul şi co-producţia filmului. Biopicul îi va prilejui lui Timberlake transpunerea într-o lumea familiară, cea a muzicii, deşi pelicula va ava si accente dramatice, date de moartea premature a producătorului muzical pe care îl interpretează, care s-a stins din viaţă din cauza cancerului la doar 39 de ani.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 27 septembrie 2011 11:36
Trebuia sa ramana din start doar la muzica....
alex_il_fenomeno pe 27 septembrie 2011 14:27
pai , cei doi chiar au cateva trasaturi comune la nivel profesional ! sunt sigur ca va face din nou un rol mare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells