Johnny Depp îl vrea pe Rob Marshall pentru The Thin Man

de Cristina Grigore în 21 Oct 2010
Johnny Depp îl vrea pe Rob Marshall pentru The Thin Man

Unul din avantajele celebrităţii unui actor la Hollywood este faptul că îşi poate alege proiectul la care doreşte să lucreze şi oamenii cu care să colaboreze. Johnny Depp este unul din greii din Cetatea Filmului şi dacă el doreşte, după cum relatează Vulture, să refacă filmul din 1934 The Thin Man şi îl vrea ca regizor pe Rob Marshall, cu care filmează acum Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, probabil că aşa se va întâmpla.

Proiectul care i-a atras atenţia lui Depp este o adaptare după romanul lui Dashiell Hammett din 1934, The Thin Man, despre un detectiv, Nick Charles, care renunţă la cariera sa atunci când se căsătoreşte cu o reprezentantă a înaltei societăţi, pe nume Nora, însă este pus din nou în situaţia de a investiga o crimă.

Prima adaptare a cărţii i-a avut în rolurile principale pe William Powell şi Myrna Loy, ei continuând povestea (deşi Hammett nu a mai scris vreo continuare) pentru încă şase filme, transformând The Thin Man într-o adevărată franciză, urmată de un serial de televiziune pentru NBC, între 1956-1959.

Nu există încă un scenariu pentru noua adaptare, însă de asta s-a ocupat Warner Bros. şi i-a propus pe Terry Rossio, Jerry Stahl şi Christopher McQuarrie. Kevin McCormick, care a mai lucrat cu Depp la Sweeney Todd şi Dark Shadows va fi producător, alături de o companie de producţie a Warner Bros., Infinitum Nihil.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 30 iunie 2011 01:24
Sunt curios in legatura cu filmul...
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 11:05
cred ca este un film uimitor .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells