John Woo îl vrea pe Liam Neeson în Tigrii zburători

de Ştefan Dobroiu în 20 Aug 2010
John Woo îl vrea pe Liam Neeson în Tigrii zburători

John Woo ar putea începe în curând producţia la cel mai scump film realizat vreodată în China, cu un buget de 90 de milioane de dolari. Filmul Flying Tigers va fi 3D şi va fi prezentat în format IMAX, o adevărată provocare pentru atât de vizualul Woo, care în prezent se întâlneşte tot mai des cu specialiştii IMAX pentru a descoperi întreg potenţialul ecranului gigantic.

Filmul va spune povestea Tigrilor zburători, un grup de voluntari americani care a distrus mai bine de 300 de avioane japoneze în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Pentru rolul liderului Tigrilor, generalul de corp de armată Claire Lee Chennault, Woo îl vrea pe Liam Neeson şi nici că ar putea găsi o alternativă mai bună.

Interesant este faptul că Woo promite "cea mai spectaculoasă secvenţă de luptă aeriană realizată vreodată", iar asta nu face decât să ne atragă şi mai mult atenţia asupra acestui ambiţios proiect.

După o carieră la Hollywood, Woo s-a întors în China, unde a realizat aclamatul (şi poate un pic supra-apreciatul) film de epocă Red Cliff. În orice caz, regizorul are toate şansele să realizeze un film spectaculos cu Flying Tigers.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Clint Eastwood pe 20 august 2010 11:04
"După o carieră la Hollywood, Woo s-a întors în China, unde a realizat aclamatul (şi poate un pic supra-apreciatul) film de epocă Red Cliff. În orice caz, regizorul are toate şansele să realizeze un film spectaculos cu Red Cliff."
Tu intelegi ceva din ce ai scris?...poate ai vrut sa scrii "...să realizeze un film spectaculos cu Flying Tigers."

Lilian pe 20 august 2010 13:03
Nu suna rau deloc. Si,cu siguranta, Liam Neeson e cel mai potrivit pentru rolul asta.
johnnyg pe 20 august 2010 13:51
Cand ai in CV filme precum Taken si noul A-Team, cred si eu ca Woo il vrea neaparat pe Liam in noul lui film de actiune! E intr-adevar o prezenta pe ecran. Si tocami am revazut Schindler's List si cand Liam aparea pe ecran, nu mai conta ce era in jurul sau. Ecranul era al lui! E un actor extrem de versatil.
bazOoKA pe 20 august 2010 21:38
Edited by stefan:))))))....
alex_il_fenomeno pe 22 august 2010 08:21
suna bine ! regizorul are experienta si cred ca va face o treaba buna !
rizea.alex70 pe 23 august 2010 22:11
Suna bine...acest film pare destul de interesant,dar ramane de vazut...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells