Jennifer Lawrence a obţinut rolul principal în The Hunger Games

de Cristina Grigore în 18 Mar 2011
Jennifer Lawrence a obţinut rolul principal în The Hunger Games

Actriţa anunţată drept preferata celor de Lionsgate şi a regizorului Gary Ross pentru rolul lui Katniss Evergreen a semnat contractul ce o va plasa în rolul protagonistei celor trei filme ale trilogiei imaginate de autoarea Suzanne CollinsThe Hunger Games, Catching Fire şi Mockinjay, scrie Insidemovies.com.

Deşi  cu patru ani mai mare decât personajul pe care îl va interpreta, nominalizata la Oscar pentru rolul secundar din Winter’s Bone a fost considerată de producători mai mult decât potrivită pentru rol. Alte pretendente de top ale acestei partituri au fost Abigail Breslin şi Hailee Steinfeld.

Pentru adolescenta care, pentru a-şi salva sora, îi ia acesteia locul în sângeroasa cursă televizată ce are loc, în fiecare an, în societatea distopică a District 12, scenariul rezervă şi o poveste de dragoste. Pentru rolul lui Peeta Mellark - băiatul alături de care concurează Katniss şi faţă de care va începe să simtă mai mult decât prietenie - sunt vizaţi Hunter Parish (serialul Weeds), Alex Pettyfer şi Josh Hutcherson.

Suzanne Collins şi Billy Ray sunt co-autorii scenariului pentru The Hunger Games, ce va începe filmările spre sfârşitul primăverii. Franciza a fost asemănată cu Twilight, iar primul film al seriei, ce va fi lansat în 2012, ţinteşte deja la titlul de blockbuster.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 18 martie 2011 11:25
nu prea imi place pe cine au ales dar ce sa faci,cat despre titlu de blockbuster nu prea cred ca il va obtine avand in vedere ca studioul nu este unul mare ci mediu,Lionsgate parca.Daca era Warner,Fox,Sony etc avea mai multe sanse pentru ca se baga mai multi bani in el dar poate surprinde cum a facut-o Twilight cu un studio mai mic
eu unul astept acest film cat si continuarile

spartacus pe 19 martie 2011 16:43
Draguta pustoaica. Sper ca filmele trilogiei sa fie macar pe jumatatea frumsetii ei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells