Jean Claude Van Damme, într-un film de la producătorul lui Sherlock Holmes

de Cristina Grigore în 15 Nov 2010
Jean Claude Van Damme, într-un film de la producătorul lui Sherlock Holmes

Jean-Claude Van Damme ar putea reveni pe marile ecrane într-un film produs de Joel Silver, cel care a livrat succese ca Sherlock Holmes, Kiss Kiss Bang Bang şi The Matrix. Cunoscutul producător a declarat, conform What’s Playing, că îl doreşte pe starul belgian în thriller-ul Dragon Eyes, deşi nu pentru rolul principal şi nici pentru un rol pozitiv. Povestea filmului ne prezintă un tânăr misterios, care caută să unească găştile din cartier, pentru a scăpa New Orleans-ul de poliţiştii corupţi ce-şi fac mendrele prin oraş, folosindu-se fără scrupule şi de membrii găştilor. Rolul principal îi va reveni luptătorului şi faimosului practicant de arte marţiale Cung Le (ce a putut fi văzut anul trecut în Pandorum), în timp ce Van Damme ar putea juca rolul unui poliţist corupt.

Ar putea fi o decizie salutată de fanii actorului, supranumit „Muşchii din Bruxelles”, care a jucat în ultima vreme mai mult în producţii mici, lansate direct pe DVD, şi care nu s-au bucurat de atenţia publicului larg. Filmul său din 2008, JCVD, o curajoasă satiră despre avantajele şi dezavantajele celebrităţii unei vedete de la Hollywood, în care  îşi joacă propriul rol, a fost bine primit de critică şi ne-a arătat o faţetă necunoscută şi neaşteptată a vieţii sale. Numele lui Van Damme mai este vehiculat pentru un rol negativ şi în The Expandables 2 (după ce a refuzat sa joace în primul film), şi în a patra parte a Soldatului Universal, intitulată Universal Soldier: A New Dimension.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
primmo pe 15 noiembrie 2010 15:24
Universal Soldier: A New Dimension lol
suna din start a succes de box-office la centrele de inchirieri video.

andu7zu pe 15 noiembrie 2010 15:37
sper sa fie reusit....
cetateanu pe 15 noiembrie 2010 20:20
Mi -a placut acest actor dar cred ca este depasit acum mai bine s-ar retrage ca sa ramanem cu imaginea pe care o avem pana acum despre el sa devina ridicol.
Moody pe 15 noiembrie 2010 21:40
Dupa producator pare promitator filmul, dupa actor se anunta un film de categorie inferioara, dar nu se stie.
Kos_min pe 16 noiembrie 2010 01:51
@ cetateanu :nu este depasit,s-a incapatanat sa joace numai in filme de actiune de mana a doua,dar sa fie un mega salvator.....daca va avea in spate un regizor cu imaginatie si un buget pe masura,va umple salile de cinema!!!
Al3xX09 pe 16 noiembrie 2010 12:11
interesant;)
flavius pe 20 noiembrie 2010 19:38
vreau sa stiu care este ultimu fil alui
aura_iolanda pe 9 mai 2012 15:53
Dragon Eyes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells