Jason Momoa, şocat de un accident periculos din timpul filmărilor la Conan

de Cristina Grigore în 22 Aug 2011
Jason Momoa, şocat de un accident periculos din timpul filmărilor la Conan

Filmările la producţia Conan The Barbarian au avut în desfășurarea lor un moment ce se putea dovedi fatal pentru protagonistul acesteia, Jason Momoa. Potrivit publicaţiei britanice Sunday Mail, actorul a fost puternic afectat de un periculos accident de călărie din care a scăpat ca prin urechile acului.

Momoa filma o scenă în care pornise într-o cursă rapidă pe cal, dar s-a trezit pe neaşteptate aruncat din şa, animalul prăbuşindu-se şi el la mică distanţă de actor. Realizând cât de puţin mai lipsea să fie strivit de greutatea calului, acesta aproape că a izbucnit în lacrimi şi a alergat spre rulota sa, pentru a le telefona celor dragi şi a se reface după accident.

Iată ce a declarat actorul de 32 de ani: „Pe când goneam cu aproape 35 de km pe oră, calul s-a împiedicat şi şi-a pierdut echilibrul. Când i-a fugit parcă pământul de sub picioarele din faţă, eu m-am trezit jos, căzut pe lângă gâtul acestuia, corpul lui răsucindu-se în direcţia mea”.

„Eram deja căzut când mi-am dat seama că trupul calului se îndreaptă spre mine; m-am rostogolit de acolo la timp şi în secunda următoare am auzit o bufnitură puternică. Se prăbuşise la doar o jumătate de metru de mine. Imediat după, m-am dus în rulota mea şi mi-am sunat familia, am plâns, mi-am turnat un scotch şi n-am mai ieşit de acolo o vreme”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 22 august 2011 09:30
Cam rusinoasa aceasta declaratie din partea celui care il interpreteaza pe puternicul Conan.
danymury pe 22 august 2011 12:20
naspa, era sa o pateasca...bine ca a scapat
zeno.marin pe 22 august 2011 15:52
"aproape că a izbucnit în lacrimi şi a alergat spre rulota sa". What a wuss! Rusinica! Rusinica! Deci s-a dus in rulota sa se schimbe... In loc de blana de leopard, costumierii ar trebui sa-i dea un pempers (pentru siguranta). Bine ca acul are urechi, ca altfel nu scapa.
weedmaster pe 22 august 2011 16:31
Ce homosexual eu era sa fiu strivit de cal si de taur de multe ori si nam facut asa mare branza din asta !
zeno.marin pe 22 august 2011 19:00
...Ce nu reiese din articol: calul - cum se simte? Sper ca e bine si a povestit intregului grajd povestea cu plangaciosu'. Cred c-au nechezat ore intregi!
b0b0cin3filul pe 22 august 2011 19:50
Probabil daca o sa urmeze Conan 2, o sa fie prezentata povestea dintre Conan si calul sau, in refacere.
alex_il_fenomeno pe 22 august 2011 19:18
declaratie jenanta , pe care mai bine o tinea pentru el !
b0b0cin3filul pe 22 august 2011 19:59
Ce nu inteleg eu, filmarile respective au fost facute cu ceva timp in urma, de ce tocmai acum, chiar si dupa numeroasele interviuri pe care barbarul le-a oferit cinefililor, de ce tocmai acum se afla de treaba asta? Nu s-a gandit nimeni sa-l intrebe daca filmarile au fost periculoase si le-au reusit toate scamatoriile? Sau criticile la adresa filmului nu au reusit sa induioseze pe nimeni si atunci noi trebuie sa aflam ca protagonistul isi suna toata familia cand se accidenteaza cu betisoarele pentru urechi?
Mai Khal Drogo, ma dezamagesti....te-au scos din scenariu din primul sezon, sper ca producatorii Game of Thrones nu te invie si faci o nunta ca in povesti cu madam Dragonita.

scarly pe 22 august 2011 21:03
imi e greu sa cred ca a plans ....uitate la fatza lui genu de barbatzi ca el chiar daca la crescut masa la tzatza pana la 10 ani ...nare cum sa planga ....vrajala ......mai bine tacea si spunea ca erea sal omoare calul.........tutzi dai seama cat a baut calu, de oftica ca na reusit sa sara pe el sal calaresca
scarly pe 22 august 2011 21:07
idea e ca vreau sa vad filmarile..doar erea in timpu filarilor
....eu nu cred ca a avut timp sa se miste etc etc ...ce bantue el pe acolo .....am impresia ca se crede in filme

zeno.marin pe 22 august 2011 23:10
UPDATE: - iubitorilor de animale le transmit pe aceasta cale ca calutul este bine (cacofonia nu e relevanta). Doar s-a luat un pic lacul de pe lemn...
Diiii Silver!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells