Italiencele vs. Anacondas

15 Oct 2004
Italiencele vs. Anacondas
In aceasta saptamana avem placuta surpriza sa vedem pe marile ecrane 4 premiere din genuri diferite.
Incepem bineinteles cu comedia romaneasca Italiencele, cu Mara Nicolescu si Ana Ularu in rolurile principale.
In regia lui Napoleon Helmis, filmul ne prezinta intr-un mod inedit aventura a 2 oltence care pleaca la cules de capsuni in Spania. Ele se intorc dupa un an in tara din Italia... Oare ce s-a intamplat? Misterul se dezleaga intr-un final. Un film indraznet, foarte bine realizat, cu muzica noua si cu personaje foarte bine conturate. Duceti-va sa-l vedeti pentru ca merita!
A doua premiera a saptamanii este Anaconda 2: Goana dupa Orhideea Blestemata / Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid. Continuarea filmului de aventuri din 1997, ne prezinta o noua specie de Anaconde, care "pazesc"  Orhideele Purpurii care se presupune ca ar putea prelungi viata.
Cea de-a treia premiera a saptamanii este Stralucirea eterna a mintii neprihanite / Eternal Sunshine of the Spotless Mind , unul dintre cele mai inteligente filme vazute in ultima vreme.
Jim Carrey, alaturi de Kate Winslet, interpreteaza cel mai serios rol din cariera sa in aceasta drama romantica despre iubire, iertare si... viata. Cu o tenta oarecum fantastica acest film reuseste sa ne impresioneze si sa ne faca sa ne gandim altfel la viata pe care o ducem.
In fine, ultima premiera a saptamanii este noul film al lui Pedro Almodovar, Proasta Crestere / La Mala Educacion, un film in stilu-i caracteristic. Nu vor lipsi transsexualii si dramele copiilor, victime ale actelor de pedofilie. Poate nu chiar la inaltimea precedentului Hable con ella, dar oricum un film care merita luat in seama.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 27 noiembrie 2011 17:56
spre sa ma informez mai bine despre aceste filme .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells