Guillermo del Toro caută finanţare pentru Hellboy 3

de Cristina Grigore în 17 Oct 2012
Guillermo del Toro caută finanţare pentru Hellboy 3

Producţia lui Hellboy 3 ar putea demara, dacă s-ar găsi fondurile necesare, susţine regizorul Guillermo del Toro. El a stat de vorbă cu MTV despre posibilitatea aducerii pe marele ecran şi a celei de-a treia parţi a francizei, ce ar putea fi şi cea mai „de amploare” peliculă de până acum.

„În sfârşit toţi cei responsabili de proiect au fost de acord cu realizarea lui. Din păcate, va fi foarte greu să găsim şi suportul financiar pentru asta. The Beast of the Apocalypse (una din profeţiile des întâlnite în benzile desenate la adresa supereroului) ar putea deveni cel mai cu greutate capitol dintre filmele seriei. Aşa că am început să întrebăm în stânga şi dreapta dacă nu are cineva vreun unchi bogat, care este dispus să ne ajute cu 130 sau 150 de milioane de dolari”, a spus Del Toro.

În ciuda comentariilor de acum ale lui del Toro, creatorul lui Hellboy, Mike Mignola, nu a fost la fel de convins de posibilitatea ca Hellboy 3 să fie produs şi a susţinut asta într-un comentariu anterior. Ron Perlman însă, actorul care a interpretat personajul principal în primele două filme, a admis că şi-ar dori să mai aibă o dată ocazia de a-l întruchipa pe demonul din benzile desenate.

Unul dintre multele proiecte de care este ataşat numele lui Guillermo del Toro este şi serialul TV Hulk, anunţat de ceva vreme şi despre are cineastul este convins că înaintează  - cu paşi mici - spre producţie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 17 octombrie 2012 13:49
ar fi super sa apara si hellboy 3.....mai ales ca primele 2 au fost grozave si in 3 se spune ca va fi un film"monumentum"
Costirik pe 17 octombrie 2012 16:21
tot astept de ceva vreme a treia parte dar mi am cam pierdut speranta:)
deadlord pe 17 octombrie 2012 17:44
ce tre ar fi un Hellboy 3
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2012 18:12
ma mir ca un asemenea film este pe lista de asteptare...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells