Gillian Anderson se întoarce în X-Files 3

de Răzvan Boboc în 25 Aug 2009
Gillian Anderson se întoarce în X-Files 3

Gillian Anderson a declarat la Festivalul Internaţional de Film de la Sarajevo că ar fi încântată să joace într-un al treilea film X-Files, conform Femalefirst.co.uk.

"Bineînţeles că aş accepta să joc într-un nou film X-Files. Nu am niciun motiv să refuz o asemenea propunere", a declarat actriţa.

Anderson a spus că este mândră de tot ce a însemnat X-Files în cariera ei, dar viaţa ei profesională a luat o altă direcţie.

Vedeta a declarat că lucrul la următorul film din serie va începe undeva în 2012.

În anii '90, agenţii Mulder şi Scully, care investighează cazuri în care sunt implicate forme de viaţă extraterestre, au cucerit telespectatorii.

În 1998, a apărut primul lungmetraj, The X-Files: Fight the Future, regizat de Rob Bowman. A urmat X-Files: I Want to Believe, realizat de Chris Carter, în 2008.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 25 august 2009 11:17
Desi sunt fan declarat a tot ce inseamna The X-FIiles, al doilea film din serie a fost chinuitor de slab. Dadea senzatia ca producatorii s-au trezit subit dintr-o [prea] lunga perioada de letargie si au pus-o in fuga de un film. Poate ca urmatorul film va fi in spiritul serialului. Adica, dupa cum spunea David Duchovny candva "Dosarele X este ca atunci cand zaresti pentru o clipa ceva cu coada ochiului iar apoi te intrebi la nesfarsit ce ai vazut cu adevarat, daca ai vazut ceva..." .
Midnite pe 25 august 2009 21:07
Subscriu. Ultimul film a fost o prostie. S-a ajuns din celebra serie SF la un film Thriller/Mister jalnic. Desigur a fost interesant sa vedem evolutia personajelor (de cand s-a terminat seria tv), dar scenariul a fost delasator. Daca i-as da o nota, aceea ar fi 5/10. Le ofer sansa sa-si spele pacatele cu filmul ce l-au anuntat.
Radu1711 pe 19 aprilie 2010 21:35
ma bucur pt el

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells