Ghinioane peste ghinioane la filmarile noii pelicule Bond

de Razvan Boboc în 26 Apr 2008
Ghinioane peste ghinioane la filmarile noii pelicule Bond

Filmarile la cel de-al 22-lea film al seriei "James Bond", "Quantum of Solace", au fost suspendate, dupa ce trei accidente au avut loc in ultimele sapte zile pe platourile de filmare din Italia, scrie Telegraph.co.uk. Doi cascadori s-au ranit miercuri in timpul filmarilor, la patru zile dupa ce masina Aston Martin, folosita de agentul 007, a cazut intr-un lac din nordul Italiei.

Unul dintre cei doi barbati, un cetatean grec, pe nume Aris Comninos, a fost ranit grav la cap, intrand in coma, si a fost transportat la sectia de reanimare a spitalului Borgo Trento din Verona, nordul Italiei. Se pare ca acum starea sanatatii sale este stabila. Cel de-al doilea cascador, Bruno Verdirosi, a fost ranit mai usor, dar a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accidentul a avut loc in penultima zi a filmarilor din Italia. Un purtator de cuvant al Eon Productions, producatorul filmului "Quantum of Solace", a indicat ca nu se stie cand vor fi reluate filmarile.

Acestea nu au fost singurele incidente! Craig s-a ranit la coaste in timp ce filma in Panama, in luna martie. La inceputul lunii aprilie, primarul unui orasel din Chile, Baquedano, a vrut sa-l calce cu masina pe Daniel Craig in semn de protest fata de faptul ca localitatea a fost aleasa ca platou de filmare pentru lungmetrajul de actiune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells