George Clooney se întoarce în 2004

de Ştefan Dobroiu în 1 Sep 2010
George Clooney se întoarce în 2004

George Clooney ar putea regiza, începând cu luna februarie, Farragut North, un film inspirat de campania pentru alegerile prezidenţiale americane din 2004.

Farragut North va urmări uimitoarea traiectorie a unui tânăr ataşat de presă (interpretat de Chris Pine), care se trezeşte implicat în durele jocuri de putere din sânul Partidului Democrat american.

Mai puţin despre politică şi mai mult despre putere şi ceea ce faci pentru a o obţine (sau pentru a-l împiedica pe altul să o obţină), proiectul lui George Clooney îi interesează şi pe Philips Seymour Hoffman şi Paul Giamatti, care urmează să interpreteze roluri de politicieni cu experienţă şi fără scrupule.

În acest moment niciun studio mare nu finanţează producţia, dar sunt mari şanse ca numele cunoscute de pe generic şi cel al lui George Clooney să atragă atenţia, iar filmul să intre în producţie în luna februarie.

Inspirat de o piesă de teatru, titlul filmului vine de la o staţie de metrou aflată în centrul districtului lobbyştilor din Washington.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 1 septembrie 2010 12:32
Nu cred ca va fi un film prea bun...parerea mea.
shogwon pe 1 septembrie 2010 18:50
varza filmul
Bug94 pe 1 septembrie 2010 19:27
Mai bine ar lasa-o balta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells