Fiica lui Michael Jackson îşi face debutul în film

de Cristina Grigore în 14 Dec 2011
Fiica lui Michael Jackson îşi face debutul în film

Unul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson, Paris, fiica sa în vârstă de 13 ani, pare hotărât să calce pe urmele tatălui său şi să cucerească industria divertismentului. Însă, spre deosebire de acesta, şi-a îndreptat atenţia nu spre muzică, ci spre cinematografie. Ea îşi va face debutul în Lundon's Bridge and the Three Keys, adaptarea romanului cu acelaşi nume al lui Dennis H. Christen, anunţă People.

Filmul va fi o combinaţie de live-action şi animaţie, iar Paris va juca rolul unei fete care „supravieţuieşte vrăjilor unei regine a meduzelor, care vrea să pună stăpânire pe gândurile sale”.

Descrierea cărţii ne dezvăluie intriga - războiul pornit între mare şi uscat de o „puternică vrajă din trecut” ce distruge echilibrul dintre cele două lumi şi cauzează întrepătrunderea lor, cu consecinţe dintre cele mai grave. În conflictul ivit între cele două teritorii, o familie obişnuită devine elementul central al tacticilor de război.

Implicarea lui Paris în proiect este una de durată. În cazul în care filmul va avea succes, ea va trebui, conform contractului, să lucreze şi la alte cinci filme ale seriei. Toate veniturile obţinute de pe urma cărţilor (în care Paris apare pe copertă) şi a peliculei vor fi donate şcolilor americane din sistemul public de învăţământ.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 14 decembrie 2011 19:44
Vor sa profite de faptul ca este fiica lui Michael si sa o exploateze...Ma gandesc totusi ca este inca la o varsta frageda...Sper sa reuseasca o treaba buna si sa isi faca numele cunoscut prin propriile puteri...
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2011 12:30
sa vedem , poate va reusi sa impresioneze publicul si sa ajunga o actrita de succes .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells