Decernarea Premiilor Emmy – in direct si in Romania

de Razvan Boboc în 5 Sep 2007
Decernarea Premiilor Emmy – in direct si in Romania

Canalul de televiziune AXN va difuza in luna septembrie un eveniment de exceptie: Premiile Emmy - editia 59 - in direct si in exclusivitate. Anul acesta, ceremonia de decernare a Premiilor Emmy va fi transmisa LIVE, exclusiv la AXN, luni dimineata, 17 septembrie, ora 04:00. Premiile Emmy sunt dedicate celor mai bune programe TV difuzate in prime time si au 3 organizatori: Academy of Television Arts & Sciences, National Academy of Television Arts & Sciences si International Academy of Television Arts & Sciences.

Anul acesta, evenimantul se va desfasura la Shrine Auditorium din Los Angeles. Ceremonia Premiilor Emmy va fi difuzata in reluare duminica, 23 septembrie, ora 19:00 cu subtitrare in limba romana.

Cateva dintre cele mai tari seriale si show-uri difuzate la AXN au fost nominalizate la Emmy. Celebrul serial "Lost: Naufragiatii", ajuns la al treilea sezon, este nominalizat la 6 categorii, printre care se numara si nominalizarea pentru Cea mai buna regie a unui serial dramatic. Printre serialele difuzate la AXN care au beneficiat de nominalizari amintim: "The Lost Room / Camera disparuta" - 2 nominalizari, "Rescue me/Operatiune de salvare" si "CSI NY - Criminalistii" cate o nominalizare fiecare. In competitia acerba a reality-show-rilor sunt nominalizate: "Survivor" - o nominalizare si "The Amazing Race" - 5 nominalizari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells