De la Cannes 2013 în cinematografele din ţară

de Gloria Sauciuc în 24 Apr 2013
De la Marele Gatsby la Only God Forgives și The Immigrant, cu Marion Cotillard, Jeremy Renner şi Joaquin Phoenix

Festivalul de Film de la Cannes se apropie cu repeziciune, 15 mai fiind ziua în care cortina bordeaux din imensa sală "Grand Théâtre Lumière" a Palatului Festivalului se va da la o parte pentru a descoperi sărutul dintre Joanne Woodward și Paul Newman.

Pe lângă acesta, cel puțin 23 de filme vor rula în competiție sau în afara ei. Cinemagia vă prezintă astăzi lista filmelor care se lansează în mai la Cannes, după care vor veni în premieră și în cinematografele din țara noastră. Lista nu este în forma finală, noi producții urmând a fi aduse în țară după anunțarea Palmaresului, pe 26 mai.

Citește și

Exploreaza subiecte similare:

The Great Gatsby, Only God Forgives, The Immigrant, Marion Cotillard, Jeremy Renner, Joaquin Phoenix, Joanne Woodward, Paul Newman, leonardo dicaprio, Tobey Maguire, Baz Luhrmann, Nicolas Winding Refn, Ryan Gosling, La Vie d'Adèle, Léa Seydoux, Blood Ties, Mila Kunis, Clive Owen, Zoe Saldana, Matthias Schoenaerts, Jeune et jolie, François Ozon, Dans la maison, Marine Vacth, Charlotte Rampling, Benicio del Toro, Jimmy P., Hirokazu Koreeda, festival:cannes 2013

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 24 aprilie 2013 12:46
Astept Only god forgives..........
E filmul pe care il astept cel mai mult pe anul 2013
Sunt sigur ca nu voi fi dezamagit

alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2013 22:29
La acestea ma asteptam, sper in schimb sa ajunga si restul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells