Daniel Radcliffe o dă pe lacrimogenie

de Ştefan Dobroiu în 26 Feb 2010
Daniel Radcliffe o dă pe lacrimogenie

În curând seria Harry Potter va fi istorie, aşa că trebuie neapărat să vorbim despre următorul rol al lui Daniel Radcliffe. Se pare că acesta s-a lasat convins să joace într-o ecranizare după Nicholas Sparks, cel care a semnat cărţile The Notebook sau Dear John.

În The Lucky One, Radcliffe va fi Logan Thibault, un soldat american din Irak, care găseşte o fotografie a unei necunoscute şi este convins că aceasta îi va purta noroc. La întoarcerea în ţară, Logan o caută pe frumoasa necunoscută şi nu riscăm prea mult dacă presupunem că între cei doi va începe o poveste de dragoste.

În rolul frumoasei Elizabeth a fost aleasă Lily Rabe, o actriţă practic necunoscută în România, pe care producătorii s-au grăbit s-o laude ca alegerea perfectă pentru Radcliffe.

Regizor este Douglas McGrath (Infamous, Emma), iar filmările vor începe în mai. Premiera ar trebui să aibă loc la începutul anului viitor.

Pe Daniel Radcliffe îl vei vedea la sfârşitul lui noiembrie în Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I.

Ce părere ai despre schimbarea de gen din cariera lui Radcliffe?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 26 februarie 2010 14:32
Hmmm! sa vedem intii filmul si apoi putem vorbi....
asa teoretic ca putem spune...? Proiectul, regizorul, distributia, jocul lor, etc etc conteaza
Asa si despre Nine puteam sa avem o parere dinainte formata tinand cont de distributie...

cornelia pe 26 februarie 2010 18:32
oare vor filma si o scena de sex??/
Cosmin pe 26 februarie 2010 21:02
Numai la sex va e gandul. :)) Nu stiu cum o sa treaca Dan de la Harry Potter la filme mai serioase. Lumea,probabil,isi va aminti mereu de el ca "micul vrajitor". Dar,ramane de vazut.
PottyK pe 26 februarie 2010 21:49
Seria "Harry Potter" e cea care l-a făcut celebru pe Daniel Radcliffe, este de aşteptat să îi influenţeze cariera şi pe viitor, indiferent de ce roluri ar accepta de acum încolo. Dar Daniel a dovedit că poate juca şi în alt gen de filme, acceptând roluri precum cele din "My boy Jack" sau "December Boys".
AeroX pe 27 februarie 2010 10:11
Corect, Pottyk! Sa nu uitam si de piesa Equus!(teatru) Eu cred ca o sa aiba succes in continuare, pentru inceput nu la fel de mare ca in HP, dar o sa fie cautat!
Cosmin, nu prea imi place aici "Nu stiu cum o sa treaca Dan de la Harry Potter la filme mai serioase." Adica cum mai "serioase" ? >:P

Andrew pe 18 iunie 2010 02:09
pff mi-a placut harry potter de cand eram mik :( pacat ca se termina chiar pacat.cand te uiti la un film de al lui te pune sa crezi ca si tu esti vrajitor e SUPER

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells