Daniel Craig, bântuit de fantome

de Ştefan Dobroiu în 24 Iun 2009
Daniel Craig, bântuit de fantome

Nu ne-a reţinut prea mult atenţia în Quantum of Solace, dar are toate şansele să ridice iar ştacheta în următorul film cu agentul 007. Până atunci Daniel Craig ar putea să joace în Dream House, un thriller cu fantome. Ceea ce atrage atenţia la proiect este faptul că regizorul nu-i nimeni altul decât Jim Sheridan, omul din spatele celebrelor In the Name of the Father sau Piciorul meu Stâng.

Deşi nu a fost semnat contractul, Craig se află pe ultima sută de metri pentru a juca rolul principal din Dream House, anunţă Empire. Actorul britanic va fi un bărbat care se mută cu familia într-un orăşel pitoresc şi, desigur, într-o "casă de vis". Doar că protagonistul îşi va da foarte curând seama (şi într-un mod extrem de neplăcut) că foştii locatari ai casei au fost ucişi cu brutalitate între pereţii acesteia, ei zăbovind în continuare pe-acolo, un pic nemulţumiţi de starea lor şi hotărâţi să le facă intruşilor viaţa un iad! Cum acţiunea are toate şansele să se petreacă pe o suprafaţă destul de restrânsă, probabil că Daniel Craig nu va trebui să se mai antreneze intens înainte de a începe filmările...

Un alt proiect al lui Craig este o apariţie pe Broadway alături de nimeni altul decât Hugh Jackman. Cei doi vor juca în piesa A Steady Rain, o dramă despre doi poliţişti a căror prietenie va fi pusă la încercare de un incident violent. Poate n-o să-l vedem niciodată pe Craig în această piesă, dar sigur o să-l vedem în 2010 în Bond 23.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ilinca pe 29 iunie 2009 15:08
parerea mea este ca Daniel Craig este foarte bun la acest rol .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells