Cum vor arăta "alien"-ii în Prometheus?

de Ştefan Dobroiu în 25 Feb 2011
Cum vor arăta "alien"-ii în Prometheus?

Cei de la slashfilm descoperă noi informaţii despre Prometheus, filmul care precede, din punct de vedere narativ, celebra serie Alien. Regizat de Ridley Scott şi cu scenariul scris de Damon Lindelof, Prometheus (titlul s-ar putea schimba) o să fie populat, pe lângă Charlize Theron, Michael Fassbender şi Noomi Rapace, şi de celebrii extratereştri cu acid în loc de sânge.

Bineînţeles, nimeni nu ştie cum vor arăta aceştia, dar surse din interiorul producţiei dezvăluie detalii cât se poate de logice: aspectul xenomorfilor va avea caracteristicile speciei extraterestre supranumită "jocheul spaţial" din primul film. Când xenomorfii îşi depun ouăle într-un corp gazdă, noul exemplar împrumută caracteristici ale acestuia: extratereştrii născuţi din oameni sunt bipezi şi au gură şi dinţi, de exemplu. Dacă gazda este un câine sau o bovină, extraterestrul este cvadruped, iar schimbările, în funcţie de gazdă, pot acoperi o gamă inepuizabilă.

Având în vedere corpul imensului "jocheu" ar trebui să ne aşteptăm ca echipajul uman ajuns într-o colonie în care extratereştrii sunt crescuţi ca o armă biologică perfectă să aibă de luptat cu bestii de dimensiuni considerabile.

Filmul se va lansa pe 8 iunie 2012, dar până atunci cu siguranţă vom publica fotografii şi trailere cu xenomorfii din noua producţie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 25 februarie 2011 17:08
foarte interesant
corco pe 25 februarie 2011 17:58
Chiar f interesant!

De ar face o ecranizare ca la carte (propriu si figurat) dupa Dune, ce fericita as mai fi......

Kable pe 26 februarie 2011 12:30
Cam asa era sin in seria Alien , de exemplu in Alien 3 xenomorphul iesea dintr-un caine si avea cateva caracteristici ale cainelui, la fel s-a intamplat si in AVPR unde xenomorphul era un hibrid dintre cele doua specii de extraterestrii.
BJBlazkowicz pe 27 februarie 2011 00:07
ce se intampla atunci daca iese din Scarlett Johansson?
Gerrard831 pe 27 februarie 2011 01:47
@BJBlazkowicz....buna intrebare :))
piggy pe 27 februarie 2011 10:26
probabil va avea nas carn si va arata ca o purcica...
sicone pe 27 februarie 2011 18:49
mai mult decit aspectul alienilor care oricum mie mi se pare ,fata de alti monstri original,conteaza scenariul ,pentru ca pe mine seria avp ma dezamagit si sint un fan al seriei alien
jude pe 31 martie 2011 18:58
acest alien imi aminteste de acei extraterestri din seria Alien...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells