Cinci scene IMAX în Tron Legacy

de Ştefan Dobroiu în 1 Mar 2010
Cinci scene IMAX în Tron Legacy

Includerea aşteptatului Tron Legacy în programul unicului cinematograf IMAX din România nu a fost confirmată încă, dar sunt mari şanse ca de pe 17 decembrie 2010 să vedem aventurile cibernetice ale familiei Flynn şi în format IMAX. În orice caz, filmul regizat de Joseph Kosinski, despre care ne putem aştepta că va fi unul dintre hiturile sfârşitului de an, are pregătite cinci secvenţe în format IMAX, imensul ecran cu suprafaţa a jumătate dintr-un teren de fotbal.

Bineînţeles, TRON: Legacy va putea fi urmărit în format 3D în toate cinematografele din România care suportă noua tehnologie.

Continuare a succesului din 1982, Tron, filmul îl are în vizor pe Sam Flynn, fiul de 27 de ani al protagonistului primei părţi, Kevin Flynn. Sam este obsedat să descopere misterul din spatele dispariţiei tatălui său şi ajunge să fie atras în aceeaşi lume a programelor neîndurătoare şi a jocurilor virtuale în care-ţi poţi pierde viaţa în orice clipă. Alături de prietena lui Kevin, tatăl şi fiul încep un voiaj fantastic în universul cibernetic spectaculos unde totul este posibil...

Poţi vedea mai jos primul trailer al filmului, cu spectaculoasa urmărire a personajelor pe lumiciclurile în stare să lase în urmă ziduri de lumină solidă. Un nou trailer va apărea în următoarele zile.

Ce părere ai despre trailer?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Unu pe 1 martie 2010 18:39
ce este IMAX please???? tell me
djp pe 1 martie 2010 20:40
cred ca glumesti cu intrebarea ta
djp pe 1 martie 2010 20:41
e foarte tare trailerul.....totusi trailerul asta a aparut de mult.. cam de vreo 2-3 luni
tibzone pe 1 martie 2010 22:37
" Dar ce inseamna de fapt o proiectie in Imax? In primul rand este vorba de formatul peliculei, care in cazul Imax are o latime de 70 mm si 15 perforatii pe fotograma. In consecinta, pelicula este mai lata decat cea de la o proiectie normala (35 mm), si astfel imaginile proiectate pe ecran sunt mai luminoase si mai cuprinzatoare. "
Emilia20 pe 14 decembrie 2010 15:29
Discutam zilele trecute cu un prieten despre evolutia acestui brand, despre transpunerea jocului in film, despre efectele 3D si tehnologia folosita, despre actori si chiar despre coloana sonora. Concluzia a fost simpla: Tron Legacy va fi unul din cele mai bune filme ale anului si trebuie vazut la cinema pe 17 decembrie :D.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells