Ce planuri are George Lucas după Star Wars?

de Cristina Grigore în 6 Nov 2012
Ce  planuri are George Lucas după Star Wars?

Compania Lucasfilm, cu toate anexele sale şi drepturile de producţie asupra Star Wars, au intrat de curând în posesia Disney, însă creatorul celebrei francize SF nu are de gând să renunţe la ocupaţia sa de bază, producţia de filme.

Departe de gândul pensionării, George Lucas va profita de deschiderea pe care i-o oferă renunţarea la Star Wars şi îşi va îndrepta atenţia spre unele proiecte independente, caracteristice perioadei sale de început în cinematografie.

„Mă voi ocupa în principal de acţiuni filantropice, dar voi face de asemenea şi unele filme cu caracter personal, pentru plăcerea mea”, a declarat Lucas pentru Associated Press.

Cineastul mai dezvăluit că viitoarele sale producţii vor fi diferite de recentul Red Tails, bazat pe triumful piloţilor de culoare în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, în ciuda discriminărilor de care au avut parte în rândul armatei americane. „Voi merge mai departe de atât. Abia am reuşit să introduc Red Tails în cinematografe. Filmele la care lucrez acum nici măcar nu vor ajunge în cinematografe”, a mai spus el.

Lucas a mai spus şi că nu va fi implicat în alegerea unui nou regizor pentru Star Wars: Episode 7, şi a subliniat: „Am pus toate deciziile în mâinile capabile ale unei producătoare extraordinare, Kathy Kennedy, pe care o cunosc de ani de zile. Ea este mult mai potrivită decât mine să ia această hotărâre”.

Biograful lui George Lucas, Dale Pollock, a sugerat recent că noul film Star Wars, programat să intre în cinematografe în 2015, va continua aventurile lui Luke Skywalker.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 6 noiembrie 2012 11:26
Raspunsul cel mai scurt sau corect ar fi : " Sa faca alt Star Wars "pt ca asta e si mai incuiat decat Spielberg si doar la asta se pricepe cu adevarat.
bigbyl pe 6 noiembrie 2012 18:29
sunte pe deplin de acord cu tine.
alex_il_fenomeno pe 21 noiembrie 2012 19:20
sigur ceva planuri marete.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells