Ce personaj (probabil că) nu va apărea în Dawn of the Planet of the Apes?

de Cristina Grigore în 18 Dec 2012
Ce personaj (probabil că) nu va apărea în Dawn of the Planet of the Apes?

Starul lui Planet of the Apes a fost în 2011 actorul James Franco, interpretul lui Will Rodman, omul de ştiinţă care a ajutat la crearea şi apoi creşterea inteligentei maimuţe Caesar. Cu siguranţă, Caesar a primit pe bună dreptate, şi el, statutul de vedetă a producţiei – jucat de Andy Serkis – însă nu el va lipsi din continuarea filmului, au hotărât cei de la studiourile Fox (este un element mult prea important în structura acţiunii). Este posibil însă să ne luam la revedere de la James Franco.

Potrivit MTV.com, actorul este de părere că personajul său va fi eliminat complet din sequel. „Urma să primesc un rol sumar în continuare. A existat chiar un moment când Rupert Wyatt era ataşat la cârma sequel-ului. Multe dintre personajele umane ce au apărut în primul film erau moarte acum, în filmul pe care Rupert urma să îl regizeze”.

„Exista însă o scenă între Caesar şi personajul meu, poate ceva în genul unei secvenţe video înregistrate ce urma să fie redată în film, însă de atunci o mulţime de alte lucruri s-au întâmplat, printre care şi plecarea şi plecarea fostului preşedinte al Fox, Tom Rothman, care a avut un rol important în cazul primului film. Acum nici Rupert nu mai face parte din proiect, aşa că nu ştiu. Bănuiala mea este că nu voi mai apărea în film. Nu a mai luat nimeni legătura cu mine de când a plecat Rupert”.

Noul regizor al lui Dawn of the Planet of the Apes este acum Matt Reeves (Let Me In). Lansarea sa este programată pentru 23 mai 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 18 decembrie 2012 10:32
Cand schimbi regizorul, schimbi tot tonul unui film.... nu mi se pare normal sa faci o continuare daca nu poti sa tii aceeasi echipa. Oricum, toate ratiunile sunt doar financiare
rizea.alex70 pe 18 decembrie 2012 13:20
Sper sa nu fie James,dupa parerea mea pare aiurea sa scoti din film vedeta.
Bayard pe 18 decembrie 2012 23:17
vedeta este Caesar :)
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2013 13:10
Pai ce continuare va fi fara protagonist?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells