Ce face Philip Seymour Hoffman dupa Oscar?

13 Mar 2006
Ce face Philip Seymour Hoffman dupa Oscar?
Toata lumea are acum asteptari din ce in ce mai mari de la Philip Seymour Hoffman – mai corect, castigatorul premiului Oscar, Philip Seymour Hoffman.
The Hollywood Reporter anunta ca Hoffman se va alatura actritei Laura Linney (deja suna bine) pentru a juca in The Savages, un nou film produs de Alexander Payne (o alta bila alba).
Filmul spune povestea a doi frati adulti (Hoffman, Linney) care se vad obligati sa-l ingrijasca pe tatal lor batran si bolnav, care insa nu a avut niciodata grija de ei. Cei doi frati se vor confrunta astfel cu amintirile din copilarie si cu realitatile responsabilitatilor familiale.
Un rol interesant pentru Hoffman, despre care se spune ca este perfect pentru rolul lui The Penguin in Batman Begins 2 – sau cum or alege sa-i dea numele.
Tot la categoria propuneri, numele lui Philip Seymour Hoffman este mentionat pentru rolul principal in filmul Henry VIII despre regele Angliei. Chiar daca n-ati vazut si celelalte sapte filme Henry pana la asta, Hoffman ar fi senzational in rolul regelui care a avut sase sotii, iar tanara nominalizata la Oscar ce a facut furori la ceremonie, Keira Knightley ar fi una dintre candidatele pentru rolul Annei Boleyn, cea care avea 6 degete se pare numai la una din maini.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells