Anderson revine pentru Resident Evil 3

4 Ian 2006
Anderson revine pentru Resident Evil 3
Paul W.S Anderson va reveni acolo unde se simte cel mai bine, printre zombies.
Regizorul care a facut primul Resident Evil se intoarce la carma seriei pe care a generat-o, pentru a regiza cel de-al treilea film din seria creata dupa popularul joc video omonim, serie ce a devenit la fel de populara pe marile ecrane ecrane cu frumoasa Milla Jovovich in rolul eroinei Alice (foto).
Cel de-al treilea film este intitulat Resident Evil: Afterlife si o vom vedea pe aceasi Jovovich in rolul principal al personajului Alice, cea cu mutatii genetice supranaturale, iar Sienna Guillory isi va relua rolul sau din cel de-al doilea film al seriei, Jill Valentine.
Filmul va fi lansat in 2007, si se zvoneste ca producatorii cauta locatii de filmare in Australia. Anderson a scris si scenariul de data aceasta si se aude ca vor aparea si cateva personaje noi, inclusiv personajele favorite din jocul care a generat toata nebunia cu zombies, Leon Kennedy si Wekser.
Taguri:  Paul W.S. Anderson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Adisor pe 7 aprilie 2009 20:54
Am jocul resident evil 3 pentru ca este fain sa impuati caini,monstrii.ciori,tarantule,paianjeni si zombii.super abea astept sa apara seria jocului resident evil 4 tot cu zombie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells