Splinter Cell doar cu numele...

4 Ian 2006
Splinter Cell doar cu numele...
Gamerii pasionati de Splinter Cell vor fi surprinsi sa afle ca filmul mult-asteptat nu prea are de-a face nici cu jocul, nici cu romanele scrise de Raymond Benson. Singurul lucru pe care il va avea in comun cu acestea, in afara de titlu, va fi personajul principal: un tip pe nume Sam Fisher.
Romanele si jocurile si chiar si filmele bazate pe o franciza, nu pot fi mereu 'acelasi lucru'. Intotdeauna vor exista diferente. Eu am avut experienta asta cu James Bond. Fanii inraiti ai lui Bond au in mintea lor o idee anume despre cum ar trebui sa fie Bond... dar adevarul este ca Bond a devenit atat de multe lucruri diferite in 50 de ani incat nici un concept despre Bond nu mai este 'chestia adevarata'," explica Benson.
Sunt sigur ca filmul Splinter Cell va fi diferit. Din ceea ce stiu, scenariul este complet original, nu are la baza nici un joc sau vreuna din cartile mele," mai adauga autorul.
Inca nu s-a desemnat nici un nume pentru distributie, dar cateva nume s-au vehiculat pentru rolul principal. Mark Wahlberg a fost prima alegere a regizorului Peter Berg, dar cum Berg a abandonat proiectul acum, nu se stie daca Wahlberg va ramane in capul listei. Alti candidati ar fi fostul interpret din AngelDavid Boreanaz, musculosul Thomas Jane si omul de fier Chris Showerman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicone27 pe 12 februarie 2011 17:28
Raymond Benson un cuc documentat- iva inainte sa scrieti un articol e Tom Clancy,Benson a scris pt bond

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells