Actorii din Activitate paranormală se întorc în sequel?

de Ştefan Dobroiu în 9 Mar 2010
Actorii din Activitate paranormală se întorc în sequel?

Micah Sloat, anonimul transformat într-o adevărată celebritate după apariţia pe marile ecrane a lui Activitate paranormală, cel mai rentabil film al tuturor timpurilor, sugerează pentru MTV că este implicat în continuare!

"Acum avem banii, dar rămânem fideli spiritului şi viziunii filmului", a spus Sloat, considerându-se parcă o parte prea importantă din noul proiect având în vedere (atenţie, spoiler!) ce păţeşte personajul său la sfârşitul înspăimântătoarei activităţi din prima parte.

Cei de la Empire consideră că declaraţia presupune o implicare certă din partea lui Sloat, chiar dacă nu este necesar ca actorul să aibă iarăşi rolul principal. Dacă nu este vorba de un prequel (şi aproape sigur nu este un prequel), Sloat ar putea apărea în flashback-uri sau în scene în care noile personaje revăd materialul filmat de Micah în primul film.

În acest moment nu există nici măcar o referire la o posibilă implicare a lui Katie Featherston, unica actriţă din Activitate Paranormală şi victima fenomenelor ieşite din comun de acolo.

Entuziasmul lui Sloat şi lista de posibili regizori publicată recent (detalii aici) nu fac decât să ne crească aşteptările în ceea ce priveşte Activitate paranormală 2, a cărui premieră pe marile ecrane este în acest moment programată pentru 31 decembrie 2010.

Ţi-a plăcut Activitate Paranormală? Ce crezi, continuarea se va ridica la înălţimea primului film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
theodor90 pe 9 martie 2010 15:18
o prostie
ellena pe 9 martie 2010 18:16
super film
catalinescu pe 9 martie 2010 20:31
O bomba de film,nu m-am speriat deloc,plictisitor si sec nu se compara cu Blair Witch.
Parerea mea

Florin pe 9 martie 2010 22:11
foarte bun film :X un buget atat de mic si un profit asa de mare:x dovada k a meritat :X :X sa vedem cum va fi 2 :X:*
marylin01 pe 9 martie 2010 23:54
Mi- a placut Activitate Paranormala desi ma asteptam sa fie mult mai horror decat a fost sper ca partea a doua sa fie mai buna decat prima.
Mr.Halloween pe 28 mai 2015 20:58
Asa e, s-au intors.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells