Actori nominalizați la Shooting Stars în principala competiție a Berlinalei 2010

de Gloria Sauciuc în 30 Ian 2010
Actori nominalizați la Shooting Stars în principala competiție a Berlinalei 2010

În perspectiva unui an cu multe talente, juriul de la SHOOTING STARS 2010 a găsit în nominalizările acestui an zece actori tineri cu performanţe în mod special interesante. Grupul cuprinde trei actori care joacă în filme din selecţia oficială a Berlinalei: Zrinka Cvitesic (Croaţia) joacă în On the Path (Na Putu), proiectat în cadrul competiţiei, Anders Baasmo Christiansen (Norvegia) va putea fi văzut atât în A Somewhat Gentle Man (En Ganske Snill Mann) din competiţie şi în Rafiki (Bestevenner) din secţiunea Generation Kplus.

Numărul trei pe listă, Pihla Viitala (Finlanda), are rolul principal în Bad Family (Paha perhe) din cadrul Panorama Special.

Între nominalizății la Shooting Stars apare şi Edward Hogg (Anglia), care va juca în Anonymous al lui Roland Emmerich, în filmări din martie la studiourile Babelsberg - Germania. Alte talente la SHOOTING STARS 2010 cuprind actriţele Agata Buzek din Polonia (Reverse) şi Lotte Verbeek din Olanda (Nothing Personal).

Dragoş Bucur este reprezentantul României de anul acesta la Berlinală, iar Cinemagia este partener exclusiv al Shooting Star în România.

Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells