The Family

(2013)

Malavita: O familie criminală

Poster The Family Postere The Family

Sinopsis The Family

Mai mult
The Family

Inspirat din romanul "Badfellas" al autorului Tonino Benacquista, thriller-ul cu accente de comedie neagră "Malavita" relatează povestea lui Giovanni Manzoni, un gangster pensionat, care perfectează o înțelegere cu FBI-ul și se refugiază împreună cu soția într-un sat din Franța, ascunzându-și adevărata identitate sub numele de Fred Blake. Giovanni începe să se simtă confortabil și în siguranță în Europa, mai ales că este primit cu brațele deschise de localnicii pe care i-a mințit că se află acolo pentru…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Robert De Niro Robert De Niro Fred Blake / Giovanni Manzoni Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Maggie Blake Tommy Lee Jones Tommy Lee Jones Robert Stansfield
Dianna Agron Dianna Agron Belle Blake David Belle David Belle Mezzo Vincent Pastore Vincent Pastore Fat Willy
Dominic Chianese Dominic Chianese Don Mimino Domenick Lombardozzi Domenick Lombardozzi Mimmo John D'Leo John D'Leo Warren
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Malavita

Produs de

EuropaCorp

Distribuitorul international

EuropaCorp. Distribution

Distribuit in Romania de

Hollywood Multiplex Operations

Țara

SUA, Franta
Film disponibil pe DVD în România

Box office The Family

Weekend premieră (07.10.2013)
  • Loc 2
  • Spectatori 14.749
  • Încasări (RON) 301.089,73
Total
  • Spectatori 71.501
  • Încasări (RON) 1.360.461,11
  • Încasări (USD) 416.357,85

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
brandyXYO pe 12 Octombrie 2013 23:12
Super!
Acum am venit de la cinema. Filmul este unul foarte bun, cu momente de comedie fine si de calitate. A fost sala plina. Recomand tuturor, nu o sa dati banii de pomana, De Niro si MF sunt inca in forma.
14 8
wildinthecountry pe 15 Octombrie 2013 07:36
x
Luc Besson is back...
RDN is back...
Un film foarte interesant , o combinatie intre comedie fina cu umor subtil, replici foarte bune si drama de familie cu elemente de actiune si suspans marca Besson.
RDN demonstreaza inca o data in filmul asta de ce este cel mai bun actor in viata .Este pur si simplu inegalabil atunci cand vrea ,caci inca poate.Nu si-a pierdut din farmec...in ciuda varstei.
Mi-a fost dor sa o revad si pe Michelle care a imbatranit vizibil dar asta e cursul vietii....Tommy lee jones este la fel de uracios si bosumflat in rol cum il stim.
Per total un film simplu, in stilul Analyze this, fara mari pretentii ,dar care reuseste ce isi propune...Vizionare placuta..
PS: RDN este un maestru in utilizarea cuvantului Fuck , dandu-i alte intelesuri si conotatii cu fiecare replica..Doar De niro poate trece intr-un film atat de usor de la… citeşte

10 6
nicoux pe 25 Octombrie 2013 17:46
Chiar este un film reconfortant si relaxant, cu o actiune cursiva, moderata si chiar amuzanta inzestrata cu un dialog si schimb de replici la fel de placut si amuzant, totul este pus la locul lui si se potriveste ....Luc Besson ....
7 3
sabinalin pe 24 Noiembrie 2013 13:36
Luc Besson, Robert de Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones. N-avea cum sa nu iasa ceva bun dintr-un astfel de mix... Concluzie reconfortanta: veteranii inca mai pot. O.K, Tommy reia rolul din "The fugitive" dar e o placere revederea. Michelle nu mai e in floarea varstei si a puterii de seductie insa a "imbatranit" frumos. Iar Bob, marele Bob, isi regaseste rolul care i se potriveste cel mai bine. Urmarindu-l aici cu imensa placere nu m-am putut opri sa nu ma intreb: cum a putut Martin sa involueze in asemenea hal, de la Bob la Leo? Chapeau, Luc, iar ai dat lovitura! N-are aceeasi forta ca "Leon", n-are inventivitatea lui "The fifth element" dar e un thriller "comic" de clasa!
7 4
zdraveius pe 17 Decembrie 2013 01:10
Cum stiau TOTI francezii aia din orasul de provincie limba engleza. La magazine, la scoala - colegi ai copiilor si profesori, preotul, vecinii toti, primarul, instalatorul, responsabilul de la statia de epurare a apei, la fabrica de ingrasaminte, in sala de cinema... Fantastic. Sau cum ar zice scenariul... FUCK!
Nota: 3 stele - mai bine nu.

6 8
White.Lily pe 08 Decembrie 2013 11:12
Contrar parerii majoritatii de aici, pe mine una nu m-a convins deloc acest film.
Ce il salveaza sunt protagonistii, caci altfel ar fi fost un film prea banal si plictisitor.
Robert De Niro si Michelle Pfeiffer au acelasi farmec din totdeauna insa din pacate nu au reusit sa compeseze indeajuns scenariu si regia.
Vad ca o caracteristica din ultimii ani a majoritatii filmelor este trailerul extrem de reusit care te incanta nevoie mare, si cand ajungi sa vezi filmul ramai tare dezamagit.... asa cum am ramas eu in urma vizionarii acestui film.
Un film facut ca din topor, rece care nu are "acel ceva" care sa te faca sa intri in atmosfera lui.

5 11
marta.b pe 19 mai 2014 01:57
Cred ca ai vrut sa spui trailerul, nu thrillerul, nu? In rest, subscriu parerii tale. :)
White.Lily pe 22 mai 2014 19:32
Da, trailerul am vrut sa spun. Mersi de corectare!
Infinity pe 06 Decembrie 2013 14:41
The Family (2013)
Jocul actoricesc, actorii in sine si momentele haioase mi-au placut cel mai mult. Chiar daca n-a stat prea bine la celelalte capitole, filmul m-a distrat. Recomand. :)
4 1
xerses pe 26 Octombrie 2013 14:05
Foarte nostime personajele...jucate excelent....Buni actori,bun film.
4 3
dorina_sara pe 27 Noiembrie 2013 09:23
Un film simpatic, cu momente amuzante, relaxant...merita vazut!
3 3
Pantaleon pe 08 Decembrie 2013 07:57
Acceptabil
Nu cred ca se putea scoate mai mult de la acest film. Scenariu modest, actori cu renume, chestii boombastice tipice filmelor cu mafioti... in fine, de vazut.
3 5
intis pe 23 Octombrie 2013 11:10
Am vizionat filmul la cinema cu prietenii si am cateva lucruri de punctat:
1) in primul rand a fost gresit incadrat de catre cinematografe comedie - este clar un thriller cu foarte putine accente de comedie neagra (cred ca am suras de 3 ori tot filmul); scenele de violenta nu sunt explicite dar sunt extrem de numeroase - este mai mult un thriller decat un film de actiune - de ce spun acest lucru? Pentru ca in sala era plin de familii cu copii; si noi alesesem filmul crezand ca mergem la o comedie deoarece din trailer nu iti poti da seama cat de violenta este pelicula. Deci nu mergeti cu copiii la acest film - la un moment dat apare si o scena de sex care dureaza ceva...
2) filmul este foarte bine jucat, povestea interesanta si inedita.
3) foarte buna coloana sonora.

3 5
Mishu25 pe 24 octombrie 2013 16:01
Mi se pare ca reiese clar din trailer ca e violent. Dar nici de pe poster, unde fiecare are o arma in mana? Nici din titlul "O familie CRIMINALA"? Nici din rating N15 - Nerecomandat sub 15 ani? sau din ratingul de pe imdb Rated R for violence, language and brief sexuality. Acuma serios, cate semne iti trebuie ca sa te prinzi ca nu e film pt copii?
diciluma pe 28 Ianuarie 2013 16:44
Deocamdata am citit cartea . Nu e cine stie ce . Dar un film nu e la fel ca in carte . Poate iese mai bun. Mult mai bun. Sau mai prost....
Nota o sa-i dau cand oi vedea filmul. Pentru carte....vreo 5-6.

3 10
Mihai2508 pe 23 Noiembrie 2014 09:40
Destul de bun
Un film destul de reusit, dar clar nu pot spune ca este o comedie, dar ca si film, pot spune ca este ok, merita vazut, daca nu ai alte planuri, un film ce descrie viata unei familii de mafioti, care incearca sa iasa de sub lumina reflectoarelor.
2 0
cotzofica pe 09 Decembrie 2013 10:18
L-am urmărit doar pentru Robert de Niro şi Michelle Pfeiffer, doi dintre actorii mei favoriţi. Cei doi se achită bine de treabă, însă Tommy Lee Jones mi s-a părut cam insipid. Am mai văzut câteva comedii cu el şi nici acolo nu prea s-a descurcat. Totuşi, deşi are câteva faze comice, filmul e mai mult un thriller. Nu te dă pe spate, dar e OK.
2 4
emy_sinaia pe 24 Aprilie 2014 23:24
Super
Super bun cu actori de prima mana si revenirea lui Luc Besson cu un nou film de succes. Foarte tare faza cand familia se reuneste sa-i omoare pe mafiotii de pe urmele lor.
1 0

Spune-ţi părerea despre The Family

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Family
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells