Snake Eyes: G.I. Joe Origins

(2021)

G.I. Joe: Snake Eyes

Poster Snake Eyes: G.I. Joe Origins Postere Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Sinopsis Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Mai mult
Snake Eyes: G.I. Joe Origins SUB

G.I. Joe: Snake Eyes îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
Film Now
Duminică, 05 Mai 20:00
Film Now HD
Duminică, 05 Mai 20:00

Caseta tehnică

AKA

  • Snake Eyes

Produs de

Paramount Pictures

Tip Ecran

normal, 4D, IMAX

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Weekend premieră (19.07.2021)
  • Loc 7
  • Spectatori 5.138
  • Încasări (RON) 132.657,46
Total
  • Spectatori 13.877
  • Încasări (RON) 318.948,32
  • Încasări (USD) 76.634,62

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 09 August 2021 06:59
Cu siguranta, u este unul din filmele care sa iti creeze senzatii puternice, dara are scene de lupta elaborate, cascadorii spectaculoase, decorurile sunt excelente.
3 1
dany6960 pe 25 Iulie 2021 11:38
Desi nu e un film horror imaginea pe tot parcursul filmului e mult prea intunecata pentru gustul meu iar despre modul de filmare al actiunii pot spune ca e exact cum zice si Loredana in melodia Zig-Zagga, si anume foarte zgaltaita. Despre luptele cu sabii ce-ar mai fi de zis cand oamenii cad secerati peste tot si sange ioc. Cred ca iar n-au prins reducere la vopsele la Brico. Si acum vine intriga. Tot filmul e despe alegatorul roman Ochi de Serpe care sta in cumpana nestiind daca sa aleaga intre Ciuma Rosie sau Dreapta Unita (in prostie), iar la final rusinat de alegerea facuta isi trage o cascheta pe cap ca sa nu mai fie recunoscut. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.
3 4
parker30 pe 19 August 2021 20:50
Superb filmul! L.am văzut și a fost ff bun ,m.am simțit foarte bine pe parcursul vizionarii subiect bun actiune ,mișto când a ajuns în groapa cu șerpi suspans bun plus și o sperietura acolo,când sa dat cobra sa îl înghită. Mie mia plăcut și recomand ,merita cele 2 ore este relaxant și nu este pierdere de timp!
2 4
mariuszmeu pe 20 August 2021 00:08
de mai mare jena
De la primele cadre, iti poti da seama ca porcaria asta nu are nimic cu GI Joe ...Apai in GI Joe, Snake Eyes este caucazian ,aici japonez.Scopul lui ,in film, este sa-l razbune pe ta-so si nimic altceva , no matter what . De fapt individul se dovedeste a fi si jigodie , in sensul ca viitorul Storm .., ii face frate , il baga in casa lui si asta il tradeaza , il vinde . E ca un film independent de buget redus facut de unii carora li s-au imprumutat niste camere bune .Subiectul nu se leaga , e slab , parca ar fi film cu prosti , pentru prosti . Cine l-a vazut si are alta parere , ori este vreun mucea de 12-13 ani , ori are probeleme de intelect
2 5
user-64e092c170afb pe 19 August 2023 13:17
Macar celelalte aveau vreo 2 scene de actiune mai ok si aveu totusi personaje care erau de tot cacatul dar nu erau atat de tot cacatul ca in filmul asta. asta chiar nu a avut absolut nimic bun. Totul a fost un cacat mai mare cat casa.
0 0
dumitrache_adrian1989 pe 17 Octombrie 2022 16:08
Un film foarte bun de actiune cu actori buni . Aflam de de ce Snake Eyes si Storm Shadow se urasc si cum intra fiecare in Joe respectiv Cobra.
0 0

Spune-ţi părerea despre Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells