Snake Eyes, „o piatră de hotar în universul G.I. Joe”, aflăm din primul featurette al noului film

de Cinemagia în 18 Iun 2021
G.I. Joe: Snake Eyes are premiera pe marile ecrane din România pe 23 iulie

Cel mai recent film din universul G.I. Joe se pregătește de lansarea - peste o lună - pe marile noastre ecrane, iar Cinemagia publică în exclusivitate un featurette, cu această ocazie, în care actorii din rolurile principale și producătorii vorbesc despre noua producție, intitulată G.I. Joe: Snake Eyes.

Actorul Henry Golding precizează: „În benzile desenate G.I. Joe, Snake Eyes este unul dintre acele personaje care are acel gen de trecut misterios. Era cunoscut drept Ninja cel tăcut. Lumina Dimineții. Larry Hama a făcut personajul să înflorească cu ediția "The Silent Interlude"... fără cuvinte, numai imagini”.

Larry Hama, autorul benzilor desenate G.I. Joe, declară: „Am făcut o poveste axată pe personaj. Am inventat o poveste de fundal pentru Storm Shadow, care îl ia pe Ochi de Șarpe în clan”.

Producătorul Erik Howsam atrage atenția că „Larry Hama a creat versiunea contemporană... a ceea ce cunoaștem drept G.I. Joe”. Producătorul continuă: „Am încercat să găsim un echilibru între ceea ce exista înainte pe subiectul G.I.Joe, și am găsit un mod de a-l actualiza. De a da mai multe spectatorilor”.

Producătorul Lorenzo di Bonaventura precizează: „Aceasta a deschis o lume de oportunități. Să vorbim despre povestea de la origini, înainte să-și fi pierdut vocea. Filmările în Japonia au fost super-importante pentru poveste”.

Pe de altă parte, actorul Andrew Koji, interpretul personajului Tommy/Storm Shadow explică: „Când ajungi în Japonia, există o anumită energie pe care o preiei dacă ești acolo. Sunt foarte bucuros că publicul vede ce construim. Este o piatră de hotar în universul G.I. Joe”.

Sinopsis oficial G.I. Joe: Snake Eyes

G.I. Joe: Snake Eyes îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile unui clan japonez numite Arashikage, după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Dar, când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna...

Bazat pe personajul din universul G.I. Joe, filmul îi mai are în distribuție pe Andrew Koji în rolul lui Storm Shadow, Úrsula Corberó în rolul Baronesei, Samara Weaving în rolul lui Scarlett, Haruka Abe în rolul lui Akiko, Takehiro Hira în rolul lui Kenta și pe Iko Uwais în rolul Maestrului Aspru.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Golding, Andrew Koji, Snake Eyes: G.I. Joe Origins, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Haruka Abe, Takehiro Hira, Iko Uwais, Larry Hama, Erik Howsam, Lorenzo di Bonaventura

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells