Marona's Fantastic Tale

(2020)

Călătoria fantastică a Maronei

Poster Marona's Fantastic Tale Postere Marona's Fantastic Tale

Sinopsis Marona's Fantastic Tale

Marona's Fantastic Tale trl 2

„Călătoria fantastică a Maronei” este un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpînilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Vezi pe Hbo Max
Thierry Hancisse Thierry Hancisse Istvan (voice) Bruno Salomone Bruno Salomone Manole (voice) Lizzie Brocheré Lizzie Brocheré Marona (voice) (as Lizzie Brochere)
Olimpia Melinte Olimpia Melinte Marona (voce) Nathalie Boutefeu Nathalie Boutefeu Medeea (voice) Michael Sinterniklaas Michael Sinterniklaas Vet
Stephanie Sheh Stephanie Sheh Additional Voices Barbara Goodson Barbara Goodson Madalina's Friend #1 Isabelle Vitari Isabelle Vitari (voice)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • L'extraordinaire voyage de Marona

Produs de

Aparte Film

Distribuitorul international

Charades

Distribuit in Romania de

Aparte Film

Țara

Franta, Romania

Box office Marona's Fantastic Tale

Weekend premieră (30.09.2019)
  • Loc 22
  • Spectatori 862
  • Încasări (RON) 4.905,00
Total
  • Spectatori 3.930
  • Încasări (RON) 33.084,00
  • Încasări (USD) 7.711,07

Părerea criticului

Gloria pe 05 Octombrie 2019 20:26
De cât e nevoie ca să fii fericit?
Ca odinioară poetele Olitilia Cazimir, Elena Farago și Ana Blandiana, cineasta Anca Damian privește spre lumea celor care nu cuvântă și dă glas cățelușei Marona, într-o poveste despre cât de puțin ne trebuie cu adevărat ca să fim fericiți. Filmul emoționează, personajul este atașant, grafica ingenioasă și prin asta memorabilă, iar povestea... ca în viață. Ceea ce nu este neapărat un atu, pentru că dramaturgia cinematografică are alte reguli decât cursul vieții.

Marona e al nouălea pui al unei cățelușe metis iar tatăl ei este un dog argentinian. În portretizarea acestuia vedem aplecarea cineastei spre metaforele vizuale, ceea ce se va menține pe parcursul animației. Dogul țanțoș se dezumflă ca un balon când vine vorba de a-și asuma responsabilități. Tot aici avem parte de prima discuție despre „rase” pure și metiși, care ar… citeşte

3 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ciobanelv pe 12 Ianuarie 2020 15:18
Indeajuns de original, indeajuns de profund, e un film care te pune pe ganduri. Un scenariu foarte bun, un film bine cumpanit. Un singur mic defect, nu indeajuns de alert atunci cand nu se intampla o actiune la care sa reflectezi.Un must-see indeosebi pontru copii 7+ si parinti.
1 0
user-5dac712e9ef12 pe 20 Octombrie 2019 17:44
Un film superb, fără ezitare! Mi-a plăcut mult modul în care personajul principal a narat toate amintirile sale.Este totuși și destul de trist felul în care s-a sfârșit. Recomand, merita!
1 0

Spune-ţi părerea despre Marona's Fantastic Tale

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Marona's Fantastic Tale
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells