La La Land

(2016)

La La Land

Poster La La Land Postere La La Land

Sinopsis La La Land

Mai mult
La La Land trl

Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.    

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
6 premii şi 8 nominalizări Oscar, 7 premii Globul de Aur, 5 premii şi 6 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Kaliforniai álom

Produs de

Black Label Media

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Entertainment One

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office La La Land

Weekend premieră (19.12.2016)
  • Loc 5
  • Spectatori 4.227
  • Încasări (RON) 78.985,41
Total
  • Spectatori 81.706
  • Încasări (RON) 1.521.383,69
  • Încasări (USD) 357.858,59

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lizzle_m pe 30 Decembrie 2016 16:34
Prea...pentru personalitati mediocre.
Poate cel mai bun film al anului 2016, si aici nu ma refer la efecte speciale si chestii de genul, spun asta deoarece acest film este unul intr-adevar deosebit, te desprinde de mediul cotidian si te transpune intr-un peisaj aparte, un loc in care poti da valoare lucrurilor si sentimentelor. Te face sa visezi, sa crezi, sa nu renunti la aspiratiile tale, sa-ti dezvolti pasiunile si sa le perfectionezi, sa faci asta intr-o lume a aparentelor si a intereselor, un imens labirind al deziluziei.
Chiar imi pare rau ca nu este in preferintele actuale, cel putin nu este in preferintele romanilor, devoratori de SF, Actiune, Erotic si Ireal.
"Uita-te in ochii lor, uita-te in ochii oamenilor, le place actiunea, le place sangele, nu lucrurile depresive, filosofice" - Birdman (2014).

32 24
Qube86 pe 24 ianuarie 2017 02:44
Big like pt. comm !!! Bravo !!!
lizzle_m pe 24 ianuarie 2017 19:56
:)
Mr.Halloween pe 27 Mai 2015 10:58
Prima oara citisem "La La Band":)))M-am si speriat, credeam ca au de gand sa faca inca un film cu trupa aceea de care nu se mai aude nimic.
21 10
robywolf19 pe 20 Ianuarie 2017 14:34
Slabut !!
Destul de slab filmul, din punctul meu de vedere nu isi merita premiile! In afara de prestatia buna a Emmei Stone si finalul filmului, nu e cine stie ce! Nu se compara absolut deloc cu Whiplash acela fiind un film superb din toate punctele de vedere! Nota este exagerat de mare!
20 18
camichu pe 23 Decembrie 2016 07:51
Din pacate, nu va prinde la public (cel romanesc) , dar este un film exceptional, cand vesel, cand trist ca,n viata si cu un final pe masura.inca un film marca Damien Chazelle cu o muzica de neuitat.
19 18
mihaela82cta pe 11 Ianuarie 2017 12:50
nu m-a captat cu nimic
E primul film la care parasesc sala la jumatatea filmului .....musical-ul ..presupune un pic de voce .. ..poate nu m-am asteptat la asa slaba prestatie de la acesti actori ,pe mine nu m-a convins deloc filmul
19 26
ibitzi pe 15 ianuarie 2017 22:25
mihaela82cta, bubui!
dragos_ivan2007 pe 10 iulie 2017 20:43
Pai daca nu e cu impuscaturi , sex si faze penibile , normal ca nu prinde la publicul roman, si nu poate, mai mult ca sigur , din cauza celor ca tine care veniti la film si va credeti la pub sau la o cafea, mai bine astept si le vad acasa linistit. Si da, e asa de slab incat a luat 6 premii Oscar :-j
sorin_paveliu pe 27 Decembrie 2016 09:30
Magic
Acest film TREBUIE vazut, neaparat la cinematograf, unde poti sa te afunzi in fotoliu si sa treci dincolo de ecran, intr-o feerie de culoare, cu muzica redata adecvat, care incet, incet, ti se insurubeaza in creier printr-o repetitie care nu oboseste ci determina aproape dependenta, care te face sa uiti de omagiile aduse artei (orasului, artei cinematografice, actorilor, genului etc) si sa te identifici cu unul dintre personaje, cu suferintele, aspiratiile, trairile si regretele sale, dorind neaparat sa mai vezi inca o data filmul. Cind constientizezi ca aceasta realizare apartine unui tinar de 25 de ani (la momentul incercarii de a-l realiza) simti ca neaparat undeva se afla si o sclipire de geniu. Magic! Mergeti sa-l vedeti, nu veti regreta!
16 14
tomescu pe 6 ianuarie 2017 02:28
Inteleg ca e romanticos, copilul vrea sa il vada, intrebarea e : are ceva sex sau nu, voi avea de explicat lucruri sau nu? cat de departe merge relatia celor doi? vad va e audienta generala, dar la noi e relaxata treaba, pe imdb este PG13. Cat de grav e limbajul in film? multumesc
mihnea_aspru95 pe 12 ianuarie 2017 02:00
Nu-i problema, sunt cateva saruturi pe "ici colo", nimic iesit din comun. Este un film MAGIC, chiar perfect si pentru omuleti :)))
mihnea_aspru95 pe 18 Ianuarie 2017 20:35
Musical buuuuun, tătucule !!! Dar să fie clar, nu este o capodoperă pentru mine...
Here's to the fools who dream... and sing!

TĂRÂMUL VISELOR şi O poveste de dragoste...

Un pic "spoiler-talk" pe seama cântecelor, doar în primul paragraf care urmează . (pentru cei care n-au înţeles, îl voi nota cu *. A se citi numai DUPĂ VIZIONAREA peliculei, ca să nu "dispară" farmecul şi entuziasmul) .

*TOTUL începe IARNA cu acel cadru lung de 5 minute de pe acel pod din L.A. în care se cântă melodia "Another Day of Sun" - https://www.youtube.com/watch?v=kbZLkdIGOqs, genial. Apoi, "Someone in the Crowd" de către Emma (aici fiind Mia) şi "compania" - cele 3 prietene: https://www.youtube.com/watch?v=s1ynqmyL_q0 :)). Aşa, scăpăm de anotimpul dragostei şi dăm de cel al bucuriei, PRIMĂVARA. Cu primul duet între Emma Stone şi Ryan Gosling - "A Lovely Night" (nu dau mai multe detalii, deoarece este esenţial să vedeţi cu… citeşte

15 14
borisvultur pe 28 Decembrie 2016 22:50
Spre vise, înainte....!!
După Whiplash, am știut că regizorul Chazelle nu face concesii. Musicalul de-acum e o bijuterie, încât mă tot gândesc cum a putut ține echilibrul între clasic și modern, cu citate cinefile de excepție, aducând jazzul la rangul lui superior, fără teamă de romantism. Aici e geniul, în acest melanj magic, incredibil, unde visele pot deveni realitate, cu sacrificii pe măsură.
13 14
mihnea_aspru95 pe 12 ianuarie 2017 02:04
Si stii, ce conteaza cel mai mult pt. mine, sfarsitul n-a fost un cliseu. (un pic efectul fluturelui, cred ca intelegi despre ce e vorba).
Adrianserban pe 5 martie 2018 14:28
Finalul este perfect. Cuvintele erau de prisos.
alali pe 05 Martie 2017 18:05
La, La, La sau Bla, Bla, Bla; tot aia..
La La Land este filmul care gadila urechile si incanta ochii industriei cinematografice Hollywood-iene. Croit exact pe cele mai placute si/sau sensibile teme ale acestei caste tot mai ermetice: conditia artistului aspirant, insistenta in atingerea visului de-o viata, curajul de a risca si a miza totul pe tine ca artist in devenire si nu in ultimul rand, muzicalul cu al sau spectacol ce are potentialul sa incante marea majoritate a spectatorilor, filmul nu avea cum sa nu isi asigure un succes cat de cat. Daca e sa analizezi trecutul unor astfel de filme ce sa fi beneficiat de o minima mediatizate la vremea lor, toate au adus profituri sigure, uneori insemnate, cu investitii minime. Nici acest rasfatat al festivalurilor despre care facem vorbire aici nu a costat prea mult, avandu-si asigurat succesul si recuperarea banilor inca de la stadiul de proiect.
Despre cea din urma preferinta… citeşte

11 7
Asil pe 29 Decembrie 2016 13:32
Acest film nu este pentru oricine, clar nu o sa prinda. Mi-a placut, si nu mi-a placut, m-a plictisit, si nu m-a plictisit, degeaba e facut si jucat bine, cand incep sa cante, mi se par atat de penibili…
11 17
Kul pe 24 Decembrie 2016 20:37
La La Land (2016)

– buna croiala de cele 2 personaje
– atmosfera xmas-ish
– momentele de dans de grup sunt superbe!
– un pic de omagiu oras + industrie
– si tot un pic de retorica despre jazz
– romantiqos
– si niste cadre printre usi la un moment dat. si in climax-uri cu close-uri pe actori sa se vada orice geana. nice!
– scena cand ei doi canta melodia “lor” (?) (la pian undeva prin casa) e de pus in rama
– certa, miam!
– “-This is home.” “-No, is not – anymore.”
– young artists struggling
– simpatica aia cu different ending la melodia de end in pianno

Love it! E.M. ce-a facut aici imi aduce aminte un pic de ce a facut in Birdman. Hai si Magic in the Moonlight :)

11 17
arbatel pe 11 aprilie 2017 12:47
Snobismul sau parada orgoliilor S-ar părea că fiecare profesie are limbajul ei specific. Fie că e vorba de medicină, justiție, religie, afaceri, psihiatrie, psihologie, politichie, lingvistică, etcaetera, etcaetera... Ceea ce e normal să fie pînă la un punct și punctul sau granița este demarcația dintre vorbitorii de aceeași limbă și cei care nu cunosc această limbă, fie ea medicinistă, avocățească, antropologică, politichească, lingvistică sau de altă natură. Altfel spus, este oarecum de înțeles să ne adresăm într-un limbaj specific pentru cei care cunosc aceeași limbă (dar după cum voi argumenta mai încolo), este anormal sau o dovadă de snobism și prostie, să ne adresăm într-un cadru non-profesional tuturor categoriilor de oameni care vor citi acele cuvinte, fără să explicăm cuvintele ne-uzuale. Exemplul cel mai simplu sînt site-urile în care se comentează filmele în engleazeasca nouă ! Aproape toți comentatorii de filme care cunosc limba engleză ( spre a ne referi doar la ei, însă de aceeași meteahnă suferă și alte categorii de snobi ), fac paradă de cuvinte englezești cunoscute doar cunoscătorilor ( sic !). Nici o clipă nu le trece prin minte acestor paradiști ( cei care fac paradă de cunoștințe ieftine !) că nu toți cititorii știu limba engleză și că ar fi de un minim bun simț să treacă în paranteză explicația cuvîntului străin folosit...De ce ? ...Pentru simplul motiv că atunci cînd faci un comentariu, tu, comentatorul, vrei să fii citit de cît mai mulți oameni, pe de o parte, iar pe de altă parte, vrei să fii și înțeles de cît mai mulți oameni ...Și chiar dacă tu nu vrei să fii citit decît de ”deștepții” ca tine, trebuie să știi că e foarte probabil să fii citit și de alții, iar această probabilitate ar trebui să-ți treacă prin minte ! A face paradă de elitism prin cunoștințele de limbă străină pe care tu și alții ca tine le cunosc, dar nu le explică necunoscătorilor, este echivalent cu snobismul și prostia... De ce cu snobismul ?...Pentru că snobul este individul semidoct prin cunoașterea superficială a unui domeniu, dar care vrea să PARĂ că știe mai mult decît ceilalți oameni, iar prostia - pentru că a-ți închipui că tu, snobul, împreună cu ceilalți ca tine, aparțineți unei categorii elitiste doar prin cunoașterea voastră sfertodoctă, înseamnă să nu-ți vezi orgoliul din cauza bîrdihanului, ca să mă exprim într-un limbaj mai plastic... Dar pentru că mintea ta este de-a dreptul subțire, acest limbaj plastic poate fi tradus prin expresia inventată ad-hoc : ”a nu-ți vedea lungul nasului din cauza cerului înnorat ”! ...Pentru că soarele fiind ascuns de nori, nasul tău nu mai face umbră, și nemaifăcînd umbră, nu se mai vede lungimea ifoselor tale ! Acest comportament de snob este specific foarte multor oameni, adică majorității celor lipsiți de bun simț și inteligență minimă. Pentru că o minte care posedă o minimă inteligență știe că orice comunicare veritabilă este o comuniune, adică o apropiere între suflete și minți, ci nu o excludere a altora, fie ele suflete sau doar minți ! Cînd comunici, împărtășești altora, iar cînd împărtășești unești, NU excluzi ! Poate că nu toți ceilalți vor fi de părerea ta, poate nu toți se vor afilia concepțiilor tale, dar lasă-le și celorlalți posibilitatea de a înțelege limba ta, mai întîi, ca apoi să opteze pentru sau contra opiniei tale; ci nu-i exclude pe neștiutorii limbajului tău din start, numai pentru că ifosele tale sînt mai mari decît nepriceperea ta de a comunica ! Și mai la urmă, orice om cu adevărat inteligent știe că snobismul este doar paradă de ifose insuficient aerisite ! S-ar putea emite chiar o cogitațiune minimă ( că maximă va deveni ulterior prin popularizare ) : Înțeleptul poate vorbi pe înțelesul tuturor, pe cînd prostul nu se înțelege nici pe el însuși !
Kul pe 15 aprilie 2017 18:14
nice try
cristina_roteliuc pe 11 Ianuarie 2017 15:56
Un film spectaculos....insa din pacate in Romania nu e apreciat (am fost 3 persoane in sala ). Ador ideea de musical si Damine stiie atat de bine sa transpuna in film. Mi-as dori sa vad mai multe filme de genul acesta
9 11
ioana_mihailescu pe 29 Decembrie 2016 17:20
Pur si simplu divin
9 11
serban_ionescu pe 28 Ianuarie 2017 00:52
Desi film de nota 7,5-7,6 dupa parerea mea, mi se pare exagerata nominalizarea Oscar pentru cel mai bun film al anului 2016.
Calitatea acestui film creste treptat pe masura derularii lui spre partea finala. In prima parte filmul a carui actiune propriu-zisa pare destul de neinteresanta prin banalitatea ei care pare sa implice hobyurile mai curand adolescentine decat preocuparile serioase a doi tineri intre care se dezvolta treptat si o oarecare pasiune romantica, dupa parerea mea neindeajuns de bine conturata, pare sa fie (actiunea filmului) mai curand un pretext oarecare pentru creionarea unui film tipic muzical asociat cu scene de dans. Abia in partea secunda si in special in ultimile 40-45 de minute efective, se desavarseste si este redata foarte bine intriga psihologica a acestui film, care pune accentul pe evidentierea abnegatiei si perseverentei continue cu care trebuie sa fie permanent inarmat orice tanar pentru a atinge succesul,… citeşte
8 3
mirco2000 pe 14 Ianuarie 2017 23:11
La la jazz
Ce se intampla cand regizorul si scenaristul nu respecta reteta clasica de film? Rezultatul: O capodopera in adevaratul sens al cuvantului. Damien Chazelle pare a fi cea mai stralucita minte in domeniul cinematografiei in momentul actual, promoveaza jazz-ul intr-un mod nemaipomenit. Nu degeaba a castigat 7 globuri de aur din 7 nominalizari, acest film exceleaza peste tot. Un final absolut original si total imprevizibil, unul dintre acele filme la care contemplezi cu mult dupa ce acesta s-a terminat. De apreciat performanta lui Emma Stone care are toate sansele sa acumuleze un Oscar anul acesta, dar asta nu inseamna ca Ryan Gosling a fost mai prejos decat ea. Observ cateva comentarii cum ca lumea s-a plictisit si a parasit sala de cinema la jumatatea peliculei si raman pur si simplu indignat... Inca o data vreau sa precizez ca acest film este un must-see pentru adevaratii cinefili si ii… citeşte
7 10

Spune-ţi părerea despre La La Land

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu La La Land
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells