Emma Stone devine Cruella de Vil în primul poster al filmului

de Marina Florea în 17 Feb 2021
„Plasat în anii 1970 la Londra, este punk rock...”

Înainte de lansarea trailerului, Disney a prezentat primul poster pentru Cruella, în care apare Emma Stone în rolul celebrului personaj feminin negativ.

Câștigătoarea de Oscar, acum însărcinată cu primul ei copil, s-a transformat în rolul malefice Cruella de Vil pentru noul film semnat de Disney. Producția live-action, pregătită pentru premieră pentru luna mai a acestui an, înfățișează o versiune mai tânără a celebrei antagoniste.

Înaintea premierei trailerului, aşadar, iat-o pe actrița de 32 de ani din La La Land coafată în alb și negru, culorile Cruellei, plus postarea: „Te salut lume crudă (Cruel). Un nou trailer mâine”.

În august 2019, în timpul convenției Disney D23, compania a dat publicității prima secvență din film, în care personajul lui Stone, îmbrăcat într-o jachetă de piele, plimba trei dalmațieni. Trailerul vorbea fanilor: „Pentru că știm că sunteți fani Disney, vrem să știți câte ceva despre povestea filmului”, spunea Stone mulțimii de fani. „Plasat în anii 1970 la Londra, este punk rock...”

Așa cum își aduc fanii aminte, Glenn Close era aceea care a jucat-o inițial pe Cruella de Vil în 101 Dalmațieni varianta din 1996 dar și în 102 dalmațieni din 2000. Pentru Halloween-ul 2020, Close și-a refăcut costumul celebru și a dat sugestii fanilor să facă la fel. „Cruella artizanală: ruj roșu + port-țigaret, perucă, mănuși roșii cu unghii vopsite în negru sau mănuși negre cu unghii vopsite în roșu, mănușile cu vârfurile tăiate”, anunța Close. „Eșarfă leopard de mătase de la magazinul local, în cazul meu din garderoba filmului The Wife. Machiaj: Nu am avut o nuanță așa de deschisă așa că am încercat pudră de talc”, nota actrița de 73 de ani. „Arată straniu pe o singură parte a feței. Nu este un succes notabil. Mi-a trebuit și rimel lichid... data viitoare.”

Exploreaza subiecte similare:

Emma Stone, Glenn Close, Cruella , La La Land

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells