« Înapoi la pagina festivalului

Léa Seydoux e fata rea din Mission: Impossible - Ghost Protocol

de Gloria Sauciuc in 14 Mai 2011
Léa Seydoux e fata rea din Mission: Impossible - Ghost Protocol

Buchinistă în filmul Midnight in Paris, al lui Woody Allen, Léa Seydoux va omorî oameni în cel de-al patrulea film Mission: Impossible, dându-i bătăi de cap lui Tom Cruise. Mission: Impossible - Ghost Protocol se va lansa în România pe 16 decembrie 2011.

Un interviu acordat la Cannes publicaţiei Cinemagia scoate la iveală câteva detalii despre personajul frumoasei actriţe franceze, care este nepoata preşedintelui Pathé şi rudă cu Nicolas Seydoux, Preşedinte şi CEO al Gaumont.

Nu a dat probe, ci fotografia ei a fost suficientă pentru a primi rolul unuia din principalii villaini din Mission: Impossible - Ghost Protocol (la fel i s-a întâmplat şi pentru Midnight in Paris, fiind aleasă de Woody Allen după ce acesta i-a văzut poza). Are scene de luptă, omoară oameni, dar Ethan Hunt (Tom Cruise) "e un pic mai tare" decât personajul ei, dezvăluie Seydoux. Deşi actriţa se exprimă destul de telegrafic, dă câteva detalii şi despre mult mai celebrul coleg de platou, Tom Cruise. "A fost foarte bun cu mine. La început nu mă număram printre fanii lui, dar acum că îl cunosc pot spune că e un geniu. E unul din cei mai bun actori din lume. Am fost foarte impresionată de el, îşi face singur cascadoriile, e incredibil".

Filmările la Mission: Impossible Ghost Protocol au început pe 10 septembrie anul trecut. Cruise a filmat scene inclusiv pe Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume (828 metri), aflat în Dubai, o premieră în istoria cinematografului.

Alături de Léa Seydoux în film îi veţi vedea pe Jeremy Renner, Paula Patton, Josh Holloway (Lost), scenariul fiind scris de Tom Cruise şi J.J. Abrams (care şi produce), Brad Bird semnând regia.

cu sprijinul

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 14 mai 2011 19:31
Personal, cred ca femeile in roluri negative nu sunt deloc credibile si mai mult fac rau decit bine filmului in cauza. Pe fatuca in cauza, Léa Seydoux, am mai vazut-o in Robin Hood (2010) si Inglorious Basterds, sigur a mai jucat si in altele, si-a interpretat bine rolurile, dar nu cred ca merita un rol atat de consistent si mai ales negativ intr-unfilm ca Misiunea Imposibila. Mai bine bagai 2-3 "bad guy" in film sii il faceau astfel mai interesant decit modalitatea aleasa in final. Parerea mea. Astept insa filmul cu interes, imi place seria Misiunea Imposibila, atat cea veche, cat si cea noua.
toma pe 14 mai 2011 22:20
sigur nu va fi numai ea personaj negativ.
alex_il_fenomeno pe 16 mai 2011 18:51
nu vreau sa imi dau cu parerea deocamdata , poate va avea o prestatie buna ! sa asteptam si o sa aflam !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells