Woody Allen aduce „Parisul” la Cannes

de Cristina Grigore în 3 Feb 2011
Woody Allen aduce „Parisul” la Cannes

Ultimul film al lui Woody Allen, Midnight in Paris, va deschide, pe 11 mai, cea de-a 64-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, al cărui juriu va fi prezidat de Robert De Niro, scrie Collider.

Comedia romantică, filmată anul trecut în capitala Franţei, are în distribuţie staruri ca Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Adrien Brody şi va beneficia şi de o scurtă apariţie a Carlei Bruni, soţia preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy.

Conform declaraţiei lui Thierry Fremaux, preşedintele festivalului, şi cel care a anunţat că Midnight in Paris va rula în deschidere, „este un film în care Woody Allen studiază mai amănunţit problemele ridicate în filmele sale anterioare. Relaţia noastră cu istoria, arta, plăcerea şi viaţa. Cel de-al 41-lea proiect al său ne arată încă o dată de unde vine inspiraţia sa.”

Cu ajutorul transmisiei digitale, filmul va putea fi văzut în majoritatea cinematografelor franceze, concomitent cu proiecţia sa la festival. Spectatorii români pot vedea, deocamdată, You Will Meet A Tall Dark Stranger, penultima peliculă semnată Woody Allen, lansată în urmă cu o săptămână şi pe marile ecrane de la noi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 4 februarie 2011 11:55
cred ca este un film numai-bun pentru deschiderea acestui festival !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells