Zack Galifianakis, partener cu Ryan Reynolds în R.I.P.D.

de Cristina Grigore în 3 Feb 2011
Zack Galifianakis, partener cu Ryan Reynolds în R.I.P.D.

Dacă te-ai obişnuit cu Zack Galifianakis în roluri ca cele din Due Date şi The Hangover, pregăteşte-te să îl vezi anul viitor într-un film de acţiune ceva mai întunecat, producţia lui Robert Schwentke (Red), intitulată R.I.P.D..

Conform 24 Frames, acesta va juca alături de Ryan Reynolds, care va fi personajul central al peliculei, Nick Cruz, un poliţist mort care caută să se răzbune pe ucigaşii săi. Filmul este inspirat din benzile desenate ale editurii Dark Horse, iar iniţialele sale vin de la Rest In Peace Department, o echipă de poliţişti zombie care patrulează prin lumea de dincolo.

Conform producătorului Nick Moritz, Galifianakis va avea rolul secundar, cel al lui Roy Powell, „un pistolar mort de sute de ani”.

Sudiourile Universal speră să înceapă filmările la R.I.P.D. în această vară, când Reynolds va avea o „fereastră” în programul său de filmări extrem de încărcat.

Actorul de 41 de ani a jucat anul trecut şi în drama It's Kind of a Funny Story, iar acum filmează The Muppets, comedia de familie care l-a atras în distribuţie şi pe Ricky Gervais. Noi îl vom vedea pe marile ecrane din Romania începând din 3 iunie, în The Hangover 2.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 februarie 2011 10:02
Mie, unul, imi place de tipul asta. Da impresia foarte usor ca este un tip extrem de serios (barba are un rol major) pentru ca, in secunda urmatoare, sa te tavalesti de ras la o faza facuta de el. Nu multi reusesc asa ceva. Abia astept filmul asta...
legolas05 pe 3 februarie 2011 11:03
mie mia placut cum a jucat in The Hangover
alex_il_fenomeno pe 4 februarie 2011 11:56
nu stiu daca pot sa il vad pe Zack in aceasta postura ! inca il stiu ca pe grasul din "The Hangover" !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells