Vera Farminga şi Mia Wasikowska împart A View From The Bridge

de Cristina Grigore în 19 Ian 2011
Vera Farminga şi Mia Wasikowska împart A View From The Bridge

Piesa lui Arthur Miller din 1955 este faimoasă pe Broadway şi iată că, potrivit Variety, susţinută de o distribuţie alcătuită din actori aflaţi în topul producătorilor de la Hollywood, va ajunge (din nou, mai există două filme mai vechi bazate pe aceeaşi piesă) şi pe marile ecrane.

Lui Sam Neil (Daybreakers), Sebastian Stan (Captain America: The First Avenger) şi Anthony LaPaglia (Legend of the Guardians) li se vor alătura Vera Farminga şi Mia Wasikowska, două actriţe „pe val”, cu multe oferte şi proiecte în derulare (Wasikovska – Jane Eyre, Restless şi The Singular Life on Albert Nobbs, Farmiga – Source Code, Higer Ground, Goats).

Pelicula va fi regizată de Robert Connolly (Balibo), iar LaPaglia, care a jucat în piesa de teatru de pe Broadway, în afară de faptul că îşi va relua rolul, va fi şi producătorul filmului. Proiectul fusese anunţat încă din 2005, cu o distribuţie ce îl cuprindea tot pe LaPaglia, dar şi pe Scarlett Johansson şi Frances McDormand, urmând să fie regizat de Barry Levinson, însă a intrat în producţie, cu ceva modificări, abia acum.

A View form the Bridge va spune povestea lui Eddie Carbone (LaPaglia) care acceptă să îi adăpostească în casa sa pe verii soţiei lui (Farminga), doi refugiaţi italieni la New York. Problemele încep să apară când nepoata sa Catherine (Wasikowska), pe care a crescut-o, împreună cu soţia sa, de când era mică, începe să fie atrasă de Rodolpho, cel mai tânăr dintre imigranţi. Obsesia şi gelozia îşi fac loc din ce în ce mai mult în familia lui Eddie şi devin elementul declanşator al unui final tragic.

Este posibil ca Sam Neil şi Sebastian Stan să interpreze rolurile celor doi veri, însă această informaţie nu a fost deocamdată confirmată.

Producţia va începe filmările în luna iunie a acestui an.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 31 octombrie 2011 15:26
Imi place Vera Fermiga, am vazut-o de curand in Source Code.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells