Un an de Magie la Radio

20 Mai 2005
Un an de Magie la Radio
Emisiunea CineMagia de la Radio Delta RFI a implinit un an. Cu aceasta ocazie realizatorii emisiunii - Cristi Dumitrescu si Emanuel Lazarescu va invita vineri de la ora 19,00 in Words Café (Str. Sfintii Apostoli nr. 35 - Piata Natiunile Unite). Intrarea este libera.
Putem rezuma primul an de CineMagia astfel: am vorbit despre 987 de filme, am prezentat 162 de premiere, am avut 31 de invitati, am difuzat 93 de piese de pe coloana sonora a unor filme celebre, am premiat 354 de ascultatori. Toate acestea in 52 de saptamani, adica aproximativ 89 de ore de emisie.
In studioul Delta RFI, emisiunea CineMagia i-a adus pe actorii: Daniela Nane, Alexandra Velniciuc, Ana Ularu, Mara Nicolescu, Maria Dinulescu, Mihai Bendeac, Mitica Popescu, Andi Vasluianu; regizorii: Sergiu Nicolaescu, Dinu Tanase, Catalin Saizescu, Radu Muntean, Cristian Mungiu, Cristi Puiu, criticii de film Alex Leo Serban si Mihai Chirilov si multi altii. Tuturor le multumim pentru participare si pentru ca au raspuns de fiecare data invitatiei noastre.
Nu ii putem uita nici pe distribuitorii de film: InterComFilm Romania, Ro Image 2000, Glob Com Media, New Films Romania, Independenta Film, MediaPro Film Distribution.
Multumim si distribuitorilor de video si DVD: Prooptiki Romania, Euro Entertainment Enterprises si Pro Video pentru sprijinul acordat la realizarea emisiunii.
In fiecare duminica de la ora 12,00 pe Delta RFI, ai parte de "CineMagia". Timp de 2 ore, Cristi Dumitrescu, Emanuel Lazarescu si invitatii lor iti demonstreaza ca filmele bune se vad la radio. Totul despre premierele cinematografice ale saptamanii, stiri din lumea filmului, muzica de film si multe concursuri cu materiale promotionale originale ale filmelor de pe ecrane.
Radio Delta RFI poate fi receptionat in Bucuresti pe 93.5 FM, in Iasi pe 97.9 FM si la Craiova pe 94.0 FM.
Emisiunea CineMagia la Delta RFI a aparut dupa 2 ani in care site-ul www.cinemagia.ro s-a mentinut pe primul loc in topul site-urilor de cultura. In prezent, de un an jumatate exista Revista CineMagia (singura revista specializata de film din Romania), distribuita gratuit.
CineMagia este o publicatie editata de  Business Media Group. BMG este un grup independent de media fondat in 1995 si cuprinde doua divizii de publicatii: Business Publishing (saptamanalul Business Review, revista de afaceri BIZ, catalogul The Workbook si revista de marketing si publicitate Campaign) si Lifestyle Publishing (Class - revista de lifestyle masculin, Stuff – licenta revistei internationale de tehnologie Stuff Magazine, CineMagia – singura revista de cinema din Romania si F1 Racing - licenta celei mai bine vandure reviste de Formula 1 din lume).
Foto: realizatorii emisiunii: Emanuel Lazarescu (stanga) si Cristi Dumitrescu (dreapta) alaturi de primii invitati, regizorul Sergiu Nicolaescu si actrita Daniela Nane.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells