Starurile din Seinfeld se reunesc după 11 ani

de Ştefan Dobroiu în 15 Sep 2009
Starurile din Seinfeld se reunesc după 11 ani

Da, ceea ce creatorii unuia dintre cele mai celebre seriale ale tuturor timpurilor, vestitul serial "despre nimic", au jurat că nu se va întâmpla niciodată se va întâmpla, de fapt. Luna viitoare cele patru personaje principale din Seinfeld se vor reîntâlni în serialul HBO Curb Your Enthusiasm, la 11 ani după ce au fost lăsate să putrezească în închisoare.

Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards şi Jason Alexander au strânit uimirea jurnaliştilor din lumea întreagă atunci când au decis să facă ceea ce face cam toată lumea: să se reunească atunci când reunirea lor nu mai înseamnă absolut nimic. "Să o luăm de la capăt? Dar nu mai bine ieşim noi la o cină simpatică?", se pare că a fost reacţia lui Jerry Seinfeld, care n-a zis totuşi nu când i s-a propus reunirea.

Creatorul şi starul din Curt Your Enthusiasm, Larry David, a obţinut acceptul celor patru să apară în 5-10 episoade din noul sezon al serialului său produs de HBO. Al şaptea sezon se va lansa duminică, prima apariţie a celor patru urmând să aibă loc în al treilea episod, programat în Statele Unite pentru 4 octombrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RODI59 pe 15 septembrie 2009 10:05
SUPER! Cred ca va fi ceva tare de tot. Abia astept sa-l vad.
Raluca_SA pe 15 septembrie 2009 21:49
Fain!!Cred ca va fi interesant!
eu pe 16 septembrie 2009 14:58
ma tem ca va fi o supa reincalzita.
rrs85 pe 26 aprilie 2010 22:00
foarte tare! ;)
alex_il_fenomeno pe 6 decembrie 2011 17:29
ceva nemaipomenit .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells