Star Trek 2 şi-a găsit antagonistul

de Cristina Grigore în 5 Ian 2012
Star Trek 2 şi-a găsit antagonistul

J.J. Abrams a adăugat distribuţiei noului film Star Trek un nou membru, în persoana britanicului Benedict Cumberbatch, vedeta serialului BBC Sherlock Holmes (în care joacă chiar rolul celebrului detectiv), scrie Variety.

Detalii despre partitura care i-a fost oferită lui Cumberbatch nu au fost încă dezvăluite. Cu toate acestea, unele zvonuri îl plasează chiar în rolul antagonistului principal, acelaşi despre care s-a speculat că i-ar fi fost oferit şi lui Benicio Del Toro.

Actorul, care a devenit cunoscut la Hollywood prin apariţiile sale în peliculele The Other Boleyn Girl şi Atonement, a încheiat 2011 cu două apariţii notabile în Tinker, Tailor, Soldier, Spy şi War Horse. Anul acesta, el îi va da viaţă, prin intermediul tehnicii motion-capture, dragonului Smaug din The Hobbit: An Unexpected Journey, în care va fi şi vocea lui Sauron.

În Star Trek 2, a cărui lansare americană este programată pentru 17 mai 2013, britanicul va juca alături de alte noi achiziţii ale echipei de actori din film, Alice Eve şi Peter Weller.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 5 ianuarie 2012 16:00
Nu-mi place actorul asta....
silver_black_ss pe 12 ianuarie 2012 01:19
Ia uita-te la serialul Sherlock. O sa ramai masca de calitatile sale actoricesti.
10nutz_413x pe 5 ianuarie 2012 17:31
E un actor bun, dar din nou aceasi greseala pe care am mai vazut-o intr-un articol parca, numele serialului in care joaca nu este Sherlock Holmes ci doar SHERLOCK. *thick heads*
alex_il_fenomeno pe 9 ianuarie 2012 14:35
nu stiu prea multe despre el ... poate schimbam acest lucru !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells