Se reface To Catch a Thief

de Ştefan Dobroiu în 8 Apr 2011
Se reface To Catch a Thief

Pare o idee atât de trăsnită, încât s-ar putea să funcţioneze: Josh Stolberg, scenaristul lui Piranha 3D (dar şi al dezamăgitorului Good Luck Chuck) a scris un remake la To Catch a Thief/Să prinzi un hoţ, filmul clasic al lui Alfred Hitchcock, cu Grace Kelly şi Cary Grant în rolurile principale.

Cei de la Paramount deţin drepturile de refacere a filmului şi par hotărâţi să readucă genul pe ecrane, deşi producţii asemănătoare precum The Tourist nu s-au bucurat de mare succes financiar.

Conform scenaristului, studiourile deja caută actori pentru noul proiect. Dar iată ce spune el despre schimbările aduse originalului: "Sunt entuziasmat pentru că e vorba de unul din filmele mele preferate ale lui Hitchcock şi a fost foarte distractiv să-l abordez dintr-un unghi diferit şi să-l fac mai modern, plin de gadget-uri. E primul scenariu pe care-l scriu cu jafuri şi secvenţe de acţiune şi a fost super! Sunt foarte nerăbdător. Am predat scenariul acum două luni, iar studiourile se ocupă acum de distribuţie".

Scenaristul a mai precizat că acţiunea are loc pe insula grecească Santorini şi că eroii "vor ajunge în cele mai spectaculoase locuri de pe Pământ".

To Catch a Thief a fost ultima apariţie a lui Grace Kelly într-un film de Hitchcock. La un an după premieră, actriţa avea să devină prinţesa statului Monaco.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Solis pe 8 aprilie 2011 18:57
http://www.youtube.com/watch?v=WUZxqs83Mpk,uitati-va aici,ca Cinemagia numai porcarii posteaza
Vorador pe 8 aprilie 2011 19:05
To Catch a Thief este o capodopera,cum sa faci un remake dupa acest film care pentru mine este perfect.Daca ar mai fi trait Alfred Hitchcock cred ca nici prin minte nu le treceau sa faca asa ceva.Asa a fost si cu continuarea lui Psycho,au asteptat sa moara ca apoi sa mai faca doua continuari care au fost desigur mult mai slabe
nyuszi pe 8 aprilie 2011 21:31
Eu zic asa: de ce sa ne mai chinuim sa scriem scenarii noi? Luam filme vechi (si bune), copiem ce ne place de acolo, adaugam o gramada de explozii si urmariri si batai si sex, dezbracam actorii si daca trebuie, si daca nu, bagam la efecte speciale cu tonele, il facem 3D (ca altfel nu merge, daca "The Great Gatsby" o sa fie 3D, asta de ce nu), si gata-i filmul! Ce mai scenariu, ce mai joc la actori? S-arate bine gagicile, si efectele speciale. Ca restul oricum nu conteaza.

Abia astept sa refaca "Casablanca" (poate cu Paris Hilton in rolul principal, de ce nu?), dupa aia si "Pe Aripile Vantului". N-ar strica sa refaca si "The Great Dictator", ca Charlie Chaplin e naspa, si mai e si alb-negru filmu', cine se uita la asa ceva oricum... Si-n plus, actritele sunt prea imbracate, mai ales in "Pe Aripile Vantului". Eu zic sa-l modernizam, daca tot il refacem... in loc de plantatii sa fie corporatii, si Rhett Butler poate sa contrabandist de arme... Yay! Si atunci avem si explozii multe multe!

>:[

Krakatau pe 9 aprilie 2011 01:51
O doamne. Unu la mana: de ce sa faci remake dupa un asa film?!?, 2 la mana, de ce regizorul lui Piranha? :|
alex_il_fenomeno pe 11 aprilie 2011 10:44
spre deosebire de altele , acest film merita un remake ! dar nu stiu daca Josh Stolberg era chiar cel mai potrivit ....
Solis pe 11 aprilie 2011 18:39
@alex_il_fenomeno esti un prost
deea9595 pe 5 iunie 2011 14:00
bine zis nyuszi!:))
margott pe 29 aprilie 2012 15:03
Nu e o stire care sa surprinda, remak-urile sunt intodeauna la indemana cand n-ai imaginatie sa scrii un scenariu original.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells