Sandra Bullock, dorită de Ryan Reynolds

de Cristina Grigore în 4 Apr 2011
Sandra Bullock, dorită de Ryan Reynolds

Recent divorţat de Scarlett Johansson, Ryan Reynolds nu duce lipsă de partenere frumoase şi celebre. Cel puţin pe marele ecran. Viitorul coleg de platou al lui Blake Lively (Green Lantern) şi Olivia Wilde (The Change-Up) are însă o mare dorinţă, aceea de a o avea din nou alături, într-un film, pe Sandra Bullock, scrie PopEater.com.

„Mi-ar plăcea enorm să fac din nou un film cu ea”, a declarat Reynolds într-un interviu recent acordat Access Hollywood. „Aş fi prost să refuz aşa ceva!” a mai adăugat actorul, despre care se vehicula, la începutul lunii ianuarie, că ar fi avut o relaţie cu Bullock. Deşi infirmate actor, zvonurile au continuat să circule, motiv pentru care Reynolds a ţinut să adauge, amuzat, în interviul său: „Voi lucra cu ea, cu siguranţă, dacă vom avea această ocazie. Şi voi încerca să fiu cât mai „cuminte” [în prezenţa ei]”.

Cei doi actori au jucat împreună în comedia romantică The Proposal, din 2009, iar în iunie, anul trecut, fusese anunţat Most Wanted, un film în care Reynolds ar fi interpretat rolul unui agent FBI, iar Bullock pe cel al unei suspecte de crimă pe care acesta trebuie să o escorteze până la tribunal. Însă proiectul a fost momentan, suspendat, astfel încât, se pare, dorinţa lui Ryan de a mai colabora cu actriţa de 46 de ani nu are şanse să se îndeplinească prea curând.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
matew10 pe 4 aprilie 2011 13:24
Ar fi interesanta o continuare a lui The Proposal si in viata reala pentru Miss Agent Secret. Sunt facuti unul pentru altul aidoma relatiei dintre o leoaica si un mielusel. Ce mai contract prenuptial....!.:-))))
legolas05 pe 4 aprilie 2011 14:42
si mie miar placea o continuare la The Proposal
alex_il_fenomeno pe 5 aprilie 2011 11:21
nu cred ca este vreo sansa sa se face o continuare al filmului "The Proposal" , dar poate o sa mai lucreze impreuna cei doi ....
anna.n pe 5 aprilie 2011 14:10
poate ca o sa se reia most wanted si atunci o sa i se indeplineasca dorinta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells