Mel Gibson face film cu DiCaprio

de Ştefan Dobroiu în 14 Dec 2009
Mel Gibson face film cu DiCaprio

Mel Gibson se pregăteşte să-l arunce pe Leonardo DiCaprio în lumea vikingilor, anunţă cei de la Variety. La trei ani de la ultimul său film, Apocalypto, şi după două roluri principale în Edge of Darkness şi The Beaver, Gibson pleacă iarăşi într-o exotică lume a trecutului pentru a spune o poveste tot fără manajamente (a se citi "cu mult sânge"). Deocamdata filmul nu a primit un titlu (sau acesta nu a fost făcut public), dar filmările vor începe în toamna anului viitor, iar Leonardo DiCaprio are toate şansele să joace rolul principal.

Conform Variety, scenaristul este William Monahan, oscarizat pentru The Departed şi semnatar al filmului de acţiune Body of Lies.

Acum exact o săptămâna publicam pe Cinemagia o ştire conform căreia Mel Gibson a fost văzut în oraşul mexican Veracruz. Regizorul părea să caute locaţii pentru un nou proiect, dar sunt puţine şanse ca proiectul respectiv să fie această aventură din lumea vikingilor.

Noua producţie a lui Gibson nu este singura pe această temă pe care o vei vedea în curând la cinema: în iulie 2010 se lansează în România Valhalla Rising cu Mads Mikkelsen ("răul" cu lacrimi de sânge din Casino Royale) în rolul unui războinic viking mut care porneşte într-o călătorie plină de aventuri în Scandinavia de acum câteva mii de ani.

Ce zici, mai vrei o baie de sânge a la Mel Gibson?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TM pe 14 decembrie 2009 19:02
dk va juca si Gipson va fi super tare filmu
scz Gibson :D:D pe 14 decembrie 2009 19:02
:D
dai pe 14 decembrie 2009 21:04
foarte bine. buni actori amandoi.
ciobotaru pe 14 decembrie 2009 21:22
un sigur lucru ma rog , sa mai renunte din violenta insuportabila si sa se bazeze mai mult pe partea artistica , ca talent slava domnului are ......
fsurcel pe 15 decembrie 2009 10:09
Nu stiu daca DiCaprio este cel mai potrivit pentru un rol de viking dur si sangeros dar nu vreau sa ma exprim pana nu vad ce rol ii rezerva de fapt Mel Gibson. ceea ce stiu este ca filmele lui Gibson nu sunt decat o reflectare a realitatii vremurilor prezentate. Gibson este curajos si intr-o oarecare masura vizionar incercand sa redea cat mai aproape de realitate adevarata fata a timpurilor, fara poleiala tipic hollywoodiana. Daca vrei povesti te uiti la Disney, daca vrei seriozitate si rigurozitate te uiti la un film de Gibson. Eu unul de-abia astept sa ii vad noul proiect.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells