Mark Wahlberg, interesat de Broken City

de Ştefan Dobroiu în 26 Nov 2010
Mark Wahlberg, interesat de Broken City

De-abia ce-am aflat că Mark Wahlberg va juca rolul principal din Uncharted: Drake’s Fortune, un film de aventuri care s-ar putea transforma într-o adevărată franciză, că Empire anunţă interesul actorului în a apărea într-un nou film noir.

Broken City a fost asemănat (de echipa producătoare) cu Chinatown şi LA Confidential şi spune povestea unui fost poliţist, Billy Taggart (Wahlberg), dat afară din forţele de ordine după ce a împuşcat un adolescent în vârstă de 16 ani. În prezent detectiv privat, Taggart este angajat de unul dintre politicienii care candidează pentru postul de primar la oraşului New York. Descris drept dur şi ireverenţios, sunt mari şanse ca Taggart să împrumute ceva din "păcatele" lui Terence McDonagh, poliţistul interpretat de Nicolas Cage în Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Scris de Brian Tucker, Broken City va fi regizat de Allen Hughes, cel care a regizat, alături de fratele său Albert, Cartea lui Eli.

În acest moment nu se ştie când vor începe filmările şi dacă Wahlberg va putea rămâne ataşat proiectului, având în vedere că a semnat pentru ecranizarea jocului video Uncharted.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells