Maimuţele, detronate din box-office-ul american

de Cristina Grigore în 22 Aug 2011
Maimuţele, detronate din box-office-ul american

După două săptămâni consecutive în care şi-a menţinut poziţia de lider al box-office-ului american, Rise of the Planet of the Apes a fost întrecut de The Help, anunţă BoxOfficeMojo.

Într-un neobişnuit schimb de locuri – se întâmplă rar ca un film care nu a intrat pe locul întâi în săptămâna de lansare să treacă în fruntea clasamentului în săptămânile următoare – pelicula ce o are drept protagonistă pe Emma Stone a trecut pe primul loc cu încasări de 20,55 milioane de dolari, în timp ce "Maimuţele" au strâns doar 16,3 milioane.

Ambele filme au o evoluţie ascendentă la box-office, filmul lui Rupert Wyatt despre supremaţia maimuţelor ajungând la încasări de 256 de milioane de dolari în toată lumea, ceea ce ar justifica fără îndoială o continuare, succesul lui The Help urmând să se concretizeze, spre sfârşitul anului, în unele nominalizări şi premii cinematografice.

Spy Kids: All the Time in the World in 4D şi-a făcut debutul în clasament pe locul 3, cu 12 milioane de dolari strânși din vânzarea biletelor, partea a patra a francizei lui Robert Rodriguez reuşind să întreacă celelalte două nou-intrate în top ale acestei săptămâni, dar rămânând, totuşi, cel mai slab film al seriei la debutul pe marile ecrane ( Spy Kids 3D: Game Over a fost lansat în 2003 cu 33 de milioane).

Pe locul patru intră Conan the Barbarian, remake-ul filmului din anii ’80 cu Arnold Schwarzenegger reuşind să strângă doar 10 milioane de dolari, debut deloc încurajator pentru pelicula ce îl are acum drept protagonist pe Jason Momoa, al cărei buget de producţie a fost de 9 ori mai mare. O altă recreare a unui film din anii ’80, Fright Night (cu Colin Farrell în rol central) a ocupat locul 5 al clasamentului, cu încasări de doar 8,3 milioane, în ciuda criticilor pozitive primite.

Pe locul 9 intră One Day, drama romantică cu Anne Hathaway şi Jim Sturgess, cu 5,1 milioane de dolari strânşi de la spectatorii americani, clasamentul fiind încheiat de Crazy, Stupid, Love (4,9 milioane). Pe 7 şi 8 se află Final Destination 5 (7,7 milioane de dolari), respectiv 30 Minutes or Less (6,3 milioane).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 22 august 2011 09:33
Sunt in asteptarea acestui film care a rasturnat clasamentul atat de rapid.
alex_il_fenomeno pe 23 august 2011 18:12
nimic nu dureaza o vescinie ...
alex_il_fenomeno pe 23 august 2011 18:12
vesnicie*

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells