Liam Neeson, un viitor nesigur

de Gloria Sauciuc în 20 Mar 2009
Liam Neeson,  un viitor nesigur

Moartea tragică a Natashei Richardson, survenită după un accident la schi, îl determină pe Liam Neeson să-şi abandoneze filmele pentru o perioadă, după ce succesul cu Taken îl propulsase din nou în atenţia producătorilor.

Actorul a părăsit platourile de filmare de la noul proiect al lui Atom Egoyan, Chloe, pentru a fi alături de soţia sa. Nu ştim care sunt consecinţele acestei absenţe, însă Julianne Moore şi Amanda Seyfried, cu care actorul a filmat o mare parte dintre secvenţe, aşteaptă în acest moment revenirea actorului şi decizia producătorilor.

Pe de altă parte, Neeson nu va mai fi distribuit în thrillerul Unknow White Male, unde trebuia să joace rolul unui medic a cărui identitate este furată când, în urma unui accident, intră în comă. Producătorul Joel Silver caută deja un alt actor.

Până şi distribuirea actorului de origine irlandeză în filmul Lincoln al lui Steven Spielberg ar putea fi anulată, chiar dacă nu a fost stabilită încă data de începere a fimărilor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
issey pe 20 martie 2009 18:47
pacat !! este 1 actor bun iar cu filmul TAKEN pot sa spun ca a excelat ...
manu pe 21 martie 2009 04:59
asta nu-i oscar schindler?actoru' ce l-a jucat,binenteles:)
DP pe 21 martie 2009 08:00
N-am inteles... Asta e pedeapsa?? Se stie de cand lumea, ca munca este cel mai bun remediu intr-un astfel de caz! De ce atunci, nu au acesti oameni intelegerea necesara pentru Liam? Sa-i dea un ragaz sa-si revina, daca trebuie si 2-3 luni, si sa-l cheme la munca, nu sa-i anuleze distributiile! Este un actor excelent, ar fi pacat sa fie dat la o parte. Pacat ca in Love Actually si-a anticipat rolul de ... vaduv.
Radu1711 pe 20 aprilie 2010 14:40
eu cred ca v-a reusi in tot pentru ca este un om de nota 10
bracamontes pe 28 iunie 2011 12:52
super bun actorul...taken, minunat...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells