Justin Timberlake şi Amanda Seyfried, în goana mare

de Ştefan Dobroiu în 29 Oct 2010
Justin Timberlake şi Amanda Seyfried, în goana mare

Primele imagini de la filmările noului proiect SF al lui Andrew Niccol (Gattaca), până nu demult cunoscut sub numele de Im.mortal (titlu schimbat, conform zvonurilor, în Now), au fost surprinse de Just Jared.

Îi poţi vedea pe Justin Timberlake şi Amanda Seyfried într-o scenă de urmărire. Timberlake (de văzut pe marile ecrane în Reţeaua de socializare, excelentul film al lui David Fincher despre istoria Facebook) va fi Will, un bărbat dintr-un viitor în care orice om bogat poate deveni nemuritor, iar timpul capătă valoare financiară. Locuitor al unui ghetou (şi deloc sortit nemuririi, deci), Will este acuzat că a ucis un magnat pentru timpul său, prin urmare ia o ostatică (Seyfried) şi face tot posibilul să scape de autorităţi.

În film mai apar Olivia Wilde, în rolul mamei lui Will, şi Vincent Kartheiser, cunoscut din Mad Men, în cel al tatălui personajului interpretat de Amanda Seyfried.

În acest moment nu se ştie când va apărea filmul pe marile ecrane, dar sunt mari şanse ca o premieră să aibă loc la anul.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 29 octombrie 2010 20:24
Justin Timberlake a facut "switch" cu Joaquin Phoenix !!!
Amandoi au ajuns la un "prag de monotonie" , care necesita o schimbare! :-)))
Succesul s-ar putea sa difere!!!!
...... Dupa ce vedem filmul vom stii ce fel de actor e Justin.
Nu am recunoscut-o in poze pe Amanda Seyfried, asa roscata!!!

x pe 30 octombrie 2010 00:34
nu trebuie sa astepti acest film ca sa iti dai cu parerea ce fel de actor e Justin. Dupa mine doua filme in care a jucat bine sunt Alpha Dog si The Social Network...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells