John Woo ii vrea pe Li si Ziyi

5 Dec 2004
John Woo ii vrea pe Li si Ziyi
La fel cum o blonda draguta gaseste oricand in New York un martini gratis, asa si John Woo (foto) va obtine cu siguranta ceea ce isi doreste.
Pentru noul sau proiect, The Battle of Red Cliff , el si-a ales o distributie de exceptie. Daca lista sa de dorinte este indeplinita, vom avea un film extraordinar.
Cine este pe aceasta lista? Regizorul lui Spy Hunter il vrea pe vechiul sau prieten Chow Yun-Fat pentru rolul lui Liu Bei, pe Jet Li in rolul lui Zhou Yu, generalul preferat al lui Sun Quan; Leung Chiu-Wai este cerut in rolul lui Zhuge Liang, prim-consilierul lui Liu Bei iar actritele Gong Li si Zhang Ziyi sunt pe lista pentru a le interpreta pe surorile Qiao.
Filmul este ecranizarea unei parti din romanul clasic chinezesc Romance of the Three Kingdoms si va prezenta batalia purtata intre peste un milion de oameni in anul 208 e.n.
In timpul bataliei, armatele aliate ale celor doi imparati Sun Quan si Liu Bei au infrant armata invadatoare si mult mai puternica a lui Cao Cao. La putin timp dupa batalie dinastia Han s-a incheiat oficial, si China s-a impatit in trei regate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells